Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennétek egy hónapos babával...

Mennétek egy hónapos babával esküvőre 120 km-re, ha ott is tudnátok biztosítani neki minden feltételt?

Figyelt kérdés

Nem csak az esküvőre mennénk, hanem anyósékhoz, akik ott laknak, (amúgy is szoktunk hozzájuk menni sűrűn), illetve az esküvő helyszínén is tudnak szobát biztosítani.

Van már egy majdnem 3 évesünk is, ő és apa tuti mennek, csak nem tudom eldönteni, hogy a picinek sok lenne e az a 1,5 óra autós út a hordozóban oda és vissza. Vinnénk mindent, persze vele lennék, nem a buli miatt mennék, de azért megnézném a rokonokat. A babát nem fogdoshatnák, csak a babakocsiban nézhetnék meg. Persze időjárás függő is, de nem tudom, mit tegyek. Mennék is, mert 2. baba, ilyenkor azért már lazább az ember a 6 héttel kapcsolatban. Illetve legalább akkor a nagyra is tudnék vigyázni, ha elfárad a bulizásban, mert le tud feküdni ő is. Bár ha a mamán múlik, akkor úgyis ő akarna rájuk vigyázni.... Ti elmennétek? Főleg többgyerekesek válaszát várom, mert első babával tuti nem mennék. Bár a fiam téli, olyan időben amúgy sem mentem volna vele, de ha most jó idő lesz.... Köszi a válaszokat!

2012. aug. 17. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a hozzászólásoknál az elsőben egy nyolchetes kicsire kérdeznek rá. Azt írja válaszként Vida Ágnes, h egyhuzamban 45 percet lehet hordozóban 8 hetesen a baba, és utána 1-2 óra vízszintesen.

Pont a napokban keresgéltem e témában, és 1 hónapos baba max. fél órát tölthet hordozóban, mert nem egészséges a gerincének.

Én nem vinném...

2012. aug. 17. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Én mennék. Megkérdeztem egyébként a hordozóval kapcsolatban a gyerekorvosunkat, és ő azt mondta hogy semmi baj nincs a hosszabb utakkal sem, nyugodtan menjünk.

2 hetes volt a babám amikor utaztunk 200 km-t, 2 és fél órás út. Végigaludta az egészet, semmi gond nem volt. Sőt pár hónapos korában olyan időszak is volt hogy a hordozóban volt hajlandó csak elaludni, és csak oda tudtam letenni amikor főztem, ebben vittem ki a konyhába. Az orvos azt mondta hogy nem okoz semmi gondot ez sem, és valóban nem lett semmi baja.

2012. aug. 17. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

kérdés milyen az a hordózó .-)))

mert amit manapság kapni abba tényleg bele kell hajtogatni a gyereket görbe benne a gerince ált kicsik és szűkek stb....

szerencsére a miénk nagy tágas és egyenes a hátrésze csak a popjánál van egy hajlat olyan mint egy L betű

abba kényelmesen van a baba és nem kell 30-50 percenként megállni h pihentessem a gerincét

szal én mennék azért mert gyerekem van nem kell bezárva lennem,

akkor sem ha még kicsi

most mondjam h az 1 hónapos legkisebbel Pécse mentünk le 3 napra az 250km oda és 250km vissza

végig aludta az egész útat, minden szükséges dolog a rendelkezésemre állt és legalább kivették a kezemből kicsit h pihenhessek és a nagyokkal játszhassak

ja és természetesen én vezettem mert a páromnak nincs jogsija

2012. aug. 18. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, én elmennék. Minden feltétel biztosított, ott van apa, nagymama, tehát nem vagy egyedül, ott a tesója, semmi problémát nem látok az egészben. Feltéve, hogy tényleg nem piszkálják, és nem viszed a tömegbe, szerintem megoldható, ő még eszik-alszik. Persze fontos, hogy zajtól távol tudja ezt megtenni.

Egy 19 hónapos és egy 12 éves anyuja

2012. aug. 18. 13:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok. Örülök, hogy azért sokan elmennének, azt hittem, hogy kapok majd sok hideget is, hogy mit akarok én egy hónapos baba mellől esküvőre menni :o) Tényleg nem a buli izgat, hanem hogy ott legyünk. Majd még meglátom, hogy milyen lesz a lánykám, eddig még eszik alszik, néha sírdogál is kicsit...

Hát, hogy milyen ruhába férek bele, az megint más kérdés.

A hordozó pierre cardin multifunkciós babakocsi hordozója, a szabványnak megfelel.

Ha jó lesz az idő, azt hiszem megkockáztatjuk :o)

2012. aug. 18. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!