Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz az esti rutinnal? És...

Mi lesz az esti rutinnal? És így hogy tudom biztosítani a napi szükséges tejalapú táplálékot?

Figyelt kérdés
Nincs már tejem, a tápszert nem eszi, cumisüvegből nem iszik. Hogyan tovább?
2009. ápr. 3. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

próbálkozzatok többféle tápszerrel, és többféle cumisüveggel. muszáj lesz elfogadnia előbb utóbb, az éhség győzni fog. mennyi idős amúgy?

Reggel és este legalább kell tápszert kapnia, még akkor is, ha már eszik mindenféléket. Az egyiket max tejpéppel tudod helyettesíteni, de azért a tápszer lenne a legjobb neki. Kanalat elfogadja? Kitartás, biztos, hogy nehéz, de meg fogja tanulni ezeket a dolgokat is!

2009. ápr. 3. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Van silikonos csöröspohár,de egy ismerösöm pohárral itassa.Egy másiké teán nött föl.Fordulj gy.orvoshoz,megoldják.
2009. ápr. 3. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg, nem írtam : mindjárt 1 éves. Kanállal szépen eszik, egyszer kap tejpépet - délelőtt.
2009. ápr. 3. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Valamit ennie kell, gondolom bőven egy év alatti a baba, tehát jó fél liter tejalapú iajcsi kell még neki, főleg tápszer. Meg kell tanulnia üveegből enni, menni fog csak ne add fel könnyen. A tápit a tejed után nehezen fogadja el, ehhezvis kell idő, ez is érthető, hisz számára ez nagy változás, és a váltáSokat nehezen tűrik! Ne add fel, lesz olyan tápi, amt egyszercsak elfogad!
2009. ápr. 3. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Na, igy hogy mindjárt egy, annyira nem gáz! De egy éves korig kell az a tápu, neki lehet pl banán izesitésűt is adni, hátha izlene neki, mondjuk csőrösből... Miből iszik folyadékot? Add abból a tápit!
2009. ápr. 3. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok. ha már ennyi idős, akkor próbáld meg azt, hogy a tápszert félig vizzel félig gyümölcslével készíted neki. vagy pedig gyümölcsturmix-ot adsz neki. 120 ml kész tápszer és mondjuk fél banán, vagy egy őszibarack. összekevered és még a cumisüvegből is kijön, de akár pohárból is próbálhatjátok inni. ez akkor lehet megoldás, ha csak a tápszer ízével van gondja.

a cumisüvegeket próbálgassátok, mert egy csomó féle van, és a gyerkőcök nagyon válogatósak tudnak lenni. azt mondják, hogy a latex anyagok jobbak ilyenkor, mint a szilikonok, mert puhább, könnyebben elfogadja a baba! Remélem sikerül megszoknotok!

2009. ápr. 3. 22:16
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi! eddig a Milumil 3-as tápszert próbáltam Aventes cumisüvegből. most akkor megpróbálom gyümölcsösen, ha az sem megy, más üvegből. Egyébként Tommee Tippee csőrös pohárból issza a vizet, de arra nem gondoltam, hogy ilyenből adjam a tápit is. Próbáljam meg?
2009. ápr. 3. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen próbáld meg. A lényeg az, hogy egyen.
2009. ápr. 4. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!