Alig iszik vizet a babám. Mit tegyek?
Napi kétszer még szopizik, 11 hónapos. Folyadékpótlásnak 5-6 hónapos kora óta vizet kap pohárból. De az utóbbi időben talán napi 1 decit ha megiszik.
Mivel eddig nem ivott - nem szívesen kínálnám teával. Gyümölcslére gondoltam, bár akkor is félek, hogy nagyon rászokik, a vizet meg majd nem akarja meginni.
Nagyon köszönöm. Igen, kínálom, amikor csak lehet, de eltolja magától. Jókat írtál, pont ezért nem adnék neki mást, mert a végén meg nem fog enni - és néha még az is nehézkesen megy.
Eddig én sem aggódtam, de a család nem így gondolja: kutacs belapulva = szomjas.
Utánaolvastam, miből láthatom, hogy "szomjazik" a gyerek, és azóta persze, lesem és látom is a tüneteket rajta. (Persze simán lehet, h bebeszélem magamnak, nem tudom.) És mivel szopizik reggel, este, azt sem tudom, hogy akkor mennyit iszik.
Kedves 2.! Éppen azon gondolkodok, mit adjak neki!
Nem akarom teáztatni és kész!
A gyümölcslénél meg eleve saját készítésűre gondoltam.
Kedves utolsó! Ki titulált téged "borzasztó anyának"?
Látod? Pl. pont a te válaszodra vártam, aki hasonló cipőben jártál és van tapasztalatod!
Milyen bio gyümölcslét iszik a baba? Hol veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!