Fenntartanál "látszatházasságot" csak a gyerekek miatt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 13:24
11/14 anonim válasza:
egy válás sokmindentől függ. Van-e hova menni az anyának? Eltudja-e tartani magát és gyerekét? Hány éves a gyerek? stb. Ez 1 nagyon komplex dolog, minden eset más, és a benne élőknek kell ezt mérlegelni.
12/14 anonim válasza:
Én nem,mert ezzel azt mintát adom át a gyerekeimnek, hogy nem szabad kilépni egy olyan kapcsolatból, ami romboló. Ez lesz nekik az alapértelmezett. Én inkább azt mutatnám meg, hogyan kell emberséges módon kilépni,és hogyan érdemes másképpen folytatni a későbbiekben.
13/14 attila45kagya válasza:
En megprobaltam,kinoztam is magam kb.5 evig.Az lett a vege hogy masodik nekifutasra csak beadtam a valopert.Igaz kozben amig o el-eltunt hetvegenkent,addig az en tekervenyeimbol nagyon sok kiegyenesedett.No de a vege az lett,hogy a mindjart 16 eves fiamat nekem itelte a birono,az ugyvednom eros kozbenjarasa utan,akinek azota is nagyon szepen koszonom.Ennek mar tobb mint 6 eve ,es en vagyok az APA!
14/14 facsont válasza:
Igen es NEM! Az en peldam azt mutatja egy ideig mukodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!