Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legszuperebb,...

Mi volt a legszuperebb, legjobban bevált játék amit 0-1 éves babádnak vettél, vagy kaptál?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kihajthatós könyvek.

Imádja mai napig az összeset!

Főleg a tapizós könyveket, amikben az anyagokkal ismerkedhet!

2012. aug. 16. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy üres palackba tettem babot, azt imádta csörgetni. :)

Ez volt a kedvence az első félévben.

Aztán 1 éves kora körül odavolt a fotóalbumért. Egy kis fotóalbumot vettem neki, abba tettem a családról képeket, imádta lapozgatni, nézegetni.

Bolti játékok közül ilyesmi volt a kedvence:

[link]

Megmarkolható plüss csörgő. Nagyon szerette nézegetni, fogni, rágcsálni, amikor pár hónapos volt. Később unokahúgomnak is vettünk, és ő is odavolt érte.

10-12 hónaposan imádta a labdákat, a babakönyveket, a zenélő játékokat, az egymásba rakható pohárkákat és mindent amit ki-be lehet pakolni, nyitogatni (pl. egy fa ékszeres doboz volt még nagy kedvenc ilyen korban, teli kinyitható-kihúzható részekkel).

2012. aug. 16. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válasz tök jó! Szinte mindent leírt. Nálunk is Labda minden mennyiségben, s a vállfát imádta.
2012. aug. 16. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy nálunk is az egyszerű "régi" játékok jöttek igazán be. Ezeket a mindenféle modern hipi-szupi méreg drága játékokat hamar megunta. A babos palack nálunk is nagy sláger volt. Bár egy csigára szerelve mindenféle színes golyót csörgető játékot is kaptunk, ez ugyanazt tudja,mint a babos palack. De az valamiért nem kell.
2012. aug. 16. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Mi igaz kulfoldon elunk (Anglia) igy nem tudom pontosan megnevezni a jatekokat mert nem tudom a magyar megfeleljet igy megprobalok kepeket keresni rolla es linkelek:

5-6 honapos kora korul ezek a gumi osszeepitok voltak a kedvencei. Szerette oket tapogatni, ragcsalni, szinesek voltak. Nagyobb korban is szeretett belolluk epiteni. Meg masfel evesen is gyakran eljatoszott veluk. 1 eves kora korul azt szerette, ha en osszeraktam egy csomot o meg szetszedte. Itteni Tescoba gyerekosztalyon vettem olcso szerzemeny:

[link]

7-8 honaposan a labda volt a kedvence. Ekkor tanult maszni es volt egy gumis labdaja ami csorgott es ezt szerette lokni maga elott, probalta elkapni, maszot utanna. Aztan mikor megtanult mar jarni nem igazan erdekelte igy elajandekoztuk:

[link]

9-10 honapos kora korul a kedvence ez a doboz volt mert en belepakoltam o meg kipakolt belolle es imadta kiszedegetni a jatekokat. Jelenleg 30 honapos de meg mindig belepakol es kipakol. Szegeny doboz mar esik szet. Sokszor mindenfelet belepakol nemcsak az oda tartozo jatekokat. [link]

Utazasokhoz vagy olyan helyen ahol olbe kellett tartanom ez valt be a legjobban. Ezzel eleg hosszu ideig elvolt az olembe ezzel a jatekkal. A baratnom kislanya orokolte aki jelenleg 9 hoanpos es o is nagyon szereti:

[link]

Ami nallunk nem valt be azok a zenelos, villogos jatekok. Sosem erdekeltek a kisfiam. Ot a konyvek sem kotottek soha le aminek nem igazan orulok mert meg a mai napig nem nezegeti oket.

2012. aug. 16. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolso, azt a dobozt hol vetted? Meg azt az összerakosat sem lattam meg a tesco-ban.:(
2012. aug. 16. 16:45
 7/12 anonim ***** válasza:
A dobozt a kisfiam szuletesekor kapta ajandekba a munkatarsaimtol, igy nem tudom hol vettek de az is lehet, hogy rendeltek interneten. A neve "what's inside toy box" en igy kerestem meg a kepet, hogy belinkeljem. De ez meg 2010 februaraban volt. Az osszerakos gumi jatekot meg az itteni tescoba vettem de azt is meg 2010-be. Azota mar kerestem en is mivel a baratnom kislanyak azt szerettem volna venni szuletesekor mivel nallunk bejott de nem talaltam sehol. A crayola gyartja, igy talan ra tudsz keresni: "crayola jumbles". Ha nem talalsz akkor van egy nagyon hasonlo termek aminek a neve: "first snaps baby toy". En mikor kerestem a baratnom kislanyanak akkor taltam ra vegulis erre a "first snaps baby toy"-ra ami hasonlo ennek viszont mar nem tudom ki a gyartoja.
2012. aug. 16. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez a doboz engem is érdekelne, de sajna sehol nem találom.:-(
2012. aug. 16. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:

a doboz: [link]

de hasonlóan jó (nekünk ilyen van) [link]

2012. aug. 16. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
köszi!
2012. aug. 16. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!