Kinek milyen módszer vált be altatásnál?
Figyelt kérdés
Hallottam erről az " Aludj jól gyermekem" módszerről. Ezt pontosan hogy kell csinálni, és beválik?2012. aug. 15. 13:27
11/15 A kérdező kommentje:
3 hónapos babáról beszélünk, Őt csak nem teszem le sírni, inkább megkeressük a sírás okát.
2012. aug. 17. 17:30
12/15 anonim válasza:
3hónapos babát is lehet hagyni sírni!Mivel egy 3 hónapos baba még nem beszél így kommunikál.Amúgy hihetetlen okosak a babák hamar rájönnek ha nyekergek anyuci úgyis felvesz
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg lehet különböztetni a hisztis, fájón, éhes stb sírásokat :) persze amikor a hisztis van, akkor a kiságyban terelem el a figyelmét és nem veszem ki. De! Ha tudom hogy pl arra van szüksége hogy bujjon anyához, akkor megdajkàlom.
2012. aug. 19. 01:45
14/15 Disi válasza:
És jól is teszed. Persze mindenki úgy neveli a gyermekét ahogy akarja és látom a többi hozzászóló nem ért egyet velem. Én sem hagytam sosem sírni. Egy 3 hós babát én még nem neveltem, meg sem szokta még a kinti világot. Lassan 14 hós lesz a kislányom, ahogy írtam sokszor velünk aludt, most viszont ragaszkodik az ágyához, max az utazóágyában tudom még elaltatni. Lenn voltunk a Balatonon nyaralni ugyanez volt. Minden délben vissza kellett mennünk a szállásra, addig nyűglődött míg le nem raktuk a saját helyére. Ott viszont percek alatt elaludt. Persze minden gyerkőc más, valaki bárhol bármikor elájul ha elfárad, az én kislányom nem ilyen. Úgyhogy nem lett "elrontva" azzal hogy velünk is aludt és nem is szokott hozzá. Nekem is mondogatták, hogy majd nem tudom kirakni az ágyunkból úgy hozzászokik. Hát nem így lett és ezt ő alakította így magának.
15/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére az én lánykám bárhol képes aludni :))
2012. szept. 7. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!