Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen módszer vált be...

Kinek milyen módszer vált be altatásnál?

Figyelt kérdés
Hallottam erről az " Aludj jól gyermekem" módszerről. Ezt pontosan hogy kell csinálni, és beválik?
2012. aug. 15. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ezt a módszert nem tudom hogyan kell amit írtál.

Kisfiamnál ano mellette feküdtem amíg el nem aludt,aztán be a saját ágyába és kész.Most már egyedül lefekszik és alszik igaz 5 éves:)

kicsi lányom a kezdetektől egyedül alszik el.Berakom ágyába megissza a tejcit és alszik.Ha engem lát akkor nehezebb így egyedül hagyom...Ö 13 hónapos

2012. aug. 15. 13:35
 2/15 A kérdező kommentje:

Az én kislányom 3 hónapos, és sajnos az elejétől kezdve velünk alszik. Ami persze jó is, mert imádom hogy bújik hozzám, meg jó hallani a szuszogását, és érezni az illatát, de azért mindenki jobban ki tudná pihenni magát ha a saját ágyában aludna :)

Mi egy 1 szobás lakásban lakunk, ugyhogy az ágyunk mellett van a kiságya, de ha leteszem az ágyába, felkel :( Hiába simogatom, énekelek neki, csak sír :(

2012. aug. 15. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Megissza a tejet, iszik rá egy kis vizet, cumi és kimegyek a szobából (nem sírt soha), amikor elaludt visszamegyek betakarom és becsukom az ajtót.A dédi mondta, hogy így (hááát nem szép szó) szoktassam, mert utána így lesz nagyobb koráig is.Ez nekünk bejött, lehet más babánál nem.
2012. aug. 15. 13:46
 4/15 Disi ***** válasza:

Nálunk is sokszor előfordult olyan, hogy a hajnali kajcsi után köztünk maradt az ágyban mikor pici volt. Most elmúlt 13 hós, és ha akarnám sem tudnám magunk mellett altatni, nem marad nyugton míg nem kerül bele az ágyába. Most még olyan pici, élvezd ki, erre van igénye hogy érezze ott vagytok mellette. Idővel ő is alakítja majd a saját szokásait.

A módszerről már hallottam én is, de sajnos tanácsot nem tudok adni hogyan működik. Egy barátnőm alkalmazta, arra esküszik, az én babám sosem volt hajlandó egyedül elaludni, még most is igényli hogy simogassam míg álomba szenderül és én nem bánom.

2012. aug. 15. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
első vagyok.Próbáld meg hagyni kicsit hátha sír....Néha nálunk is van egy kis hiszti de hamar elalszik...ha bent vagyok ugy még jobban szenved..
2012. aug. 15. 14:15
 6/15 A kérdező kommentje:
1-2 percig hagytam sírni, de nincs szívem hozzá :(
2012. aug. 15. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan leírni az említett módszer menetét, mert nem ástam bele magam, de sajnos a sírni hagyásra épül. Egyre hosszabb időközönként kell bemenni a babához, a végén már 20 percig kell hagyni sírni. A feltalálói sem ajánlják 3 hónaposnál.

Én a 2 évesem mellé odafekszem, jó esetben 5 perc, kevésbé jókor fél óra, de ez a ritkább. 4 hónapos kislányom eddig egyedül aludt el, ezt a képességét az utóbbi hetekben valahogy elfelejtette, most cicin alszik el. Majd kinövi, kinőtte a kisfiam is.

2012. aug. 15. 16:20
 8/15 anonim ***** válasza:

tedd az ágyába és kész. hosszú távon nem jó ha veled alszik,azt szokja meg.ráadásul ez nem az ő igénye igazán hanem a tiéd,ha arra vágynál h jól aludj,h nyugodtan szexelhes a férjeddl,stb,akkor fel sem merülne h vele aludj.

picit sír,benyitsz,halkan szólsz neki h alukáljon. hidd el hamar megszokja

2012. aug. 15. 16:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem az én igényem hanem az övé! Én mindig próbálom a kiságyba tenni. A szexet pedig meg tudjuk oldani pl délután amikor alszik :)
2012. aug. 16. 02:06
 10/15 anonim ***** válasza:

első vagyok!!! Egy gyerek igénye szerintem nem az hogy a szülőkkel aludjon.elvileg nekik bárhol jó.Ez szoktatás kérdése.Én sose altattam a lányomat köztünk,mellettünk és ö sose tekinti a mi ágyunkat alvási célnak.Max játszik vagy birkózás céljából jön oda.Elaltatni nem is tudnám ott.Csak a saját ágyikójában...

A gyereknek nem lesz baja egy kis sírástól,hisztitől..Volt,van hogy nálunk is sírós napja van ,olyankor semmi se jó.Játék se,ölbe se,sétálva se.olyankor berakom az ágyába és kész.Szépen lehiggad és tudd okosan viselkedni:)

2012. aug. 16. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!