Milyen cipőt veszel 1-2 éves babádnak?
Figyelt kérdés
Márka, árkategória? Mi alapján döntöttél éppen az mellett?2012. aug. 14. 21:52
1/10 anonim válasza:
Falcon 7000 ft, jó márka és találtam egy könnyű kis szandált, nyárra tökéletes.
2/10 anonim válasza:
Soha nem vennék drága cipőt, mivel hetek alatt kinövi. Pedig megtehetném, de tiszta pénzkidobás.
3/10 anonim válasza:
Olcsó húsnak híg a leve. Nem azt mondom hogy a legdrágábbat kell megvenni, de azt igen hogy az olcsó kategória nem feltétlen úgy lett kidolgozva, hogy az egy ilyen kis érzékeny lábnak jó legyen, hogy megfelelően tartsa és megakadályozza a boka süllyedést vagy a lúdtalp kialakulását.
4/10 anonim válasza:
Auchanban vettem Ixtenso márkájú kiscipőt, és nagyon meg vagyunk elégedve vele. 3600Ft volt, és az orvos szerint tökéletes.
5/10 anonim válasza:
D.D. Step! nagyon elégedett vagyok vele, strapabíró, nem túl drága és magyar :)
6/10 anonim válasza:
3. válaszoló: én egy szóval nem mondtam, hogy olcsót kell venni.
Én azt mondtam, hogy szerintem a 15 ezres Adidas fölösleges.
8/10 anonim válasza:
Siesta, Elefanten, néha DD Step. De nekem az Elefanten cipők a kedvenceim.
9/10 anonim válasza:
Bobby Shoes a Deichmannból.Most szandálja van ebből a márkából,de zárt cipőt is ilyet tervezek venni,ha valahonnan összejön rá a pénz akkor Elefanten lesz neki,szintén ebből a boltból.
10/10 anonim válasza:
Kedves 6os válaszoló. Teljes mértékben egyet értünk :D Sajnos itt a gykn nagyon könnyű "elkommunikálni" egymás mellett, ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!