100% pamut harisnyát, zoknit hol veszel, vagy rendelsz babádnak? Izzadós a babám lába, hintőpor nem igazán segít, gyógyszertárban semmit nem tudnak ajánlani neki, mondván ami benne van káros lehet.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 15:20
1/5 anonim válasza:
bocsi de ez engem is érdekel az én fiam is izzadós
2/5 anonim válasza:
Sajnos nem volt egyszerű rátalálni, mindenhol műszálas szarok vannak, én a Corában vettem anno, vagy ugyanezt megtaláltam aukciós oldalon [link]
3/5 anonim válasza:
Harisnyát mi nem használunk, zoknit a Tescoban szoktam venni, ott jó minőségű pamutzoknit találtam.
4/5 anonim válasza:
Ha hiszitek, ha nem, én a kínaiban szoktam venni, Sárkány centerben. Nagyon jó minőségű 100% pamut zoknikat és harisnyákat vettem kisfiamnak.
Anyám varrónő, így megismerem az anyagokat, tudom, melyik pamut, melyik nem, így nem tudok műszálasba belefutni. Egy nagy titka van: kifordítod az anyagot, és fény felé fordítva megnézed. Ha fénylik, ne vedd meg, mert műszál van benne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2-nak, ilyen harink nekünk is van, de ez meleg. Most a brendonban vettem 1.300-ért 98% pamutot, kíváncsi leszek beválik-e, ha nem, akkor még a 100% bőr cipőre is kéne váltani, bár ez drága. Majd még kínaiba is megnézem, bár én ezekbe nem hiszek, hiába van ráírva, hogy 100% pamut, de a fénylésre kíváncsi vagyok. Köszi!
2011. ápr. 17. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!