Egyáltalán van olyan anyatejes baba aki nem ébred éjszaka enni? Neked ébred?
Az én kis 16 hónaposom a mai napig anyatejes, átlagosan 8-10x szopik egy nap :-)) 10 hónapos koráig 3-4x keltünk éjjelente, már kész voltam ... Akkor nagy levegőt vettem és azt mondtam, hogy nem igaz, hogy egy 10 hónaposnak 4x kell szopnia egy éjjel ... Kb. 2 hét volt a szenvedés, egyszerűen nem vettem fel, amikor ordított. Állítom, hogy akkor már egyszerűen be volt állítva az éjjeli kelésekre. Amikor még pici volt, valóban nem szopott nagy adagokat egyszerre, tápszert soha nem kapott, így szerintem egyszerűen hozzászokott ahhoz, hogy éjjel ébred. Hiába adtam neki vacsira tejpépet, bármit, ugyanúgy kelt. A lényeg, hogy 10 hónaposan tanulta meg, hogy éjjel alvás van, azóta (kopp-kopp) alszik ...
De - kövezzetek meg - most azon jár az agyam, hogy a következő babát eleve éjjeli alvásra fogom "nevelni". Én ugyanis azt látom magam körül, hogy a táppal beetetett bébik sokkal-sokkal hamarabb alusszák át az éjszakát.
A fiamat 2 eves koraig szoptattam, 1 ataludt ejszaka volt addig, amugy legalabb 2-szer kelt, ahogy befejeztuk a szoptatast, ataludta az ejszakakat egybol.
Kislanyom 6 honapos, anyatejes, legalabb 2-szer kel ejszakankent, meg nem aludt at egy ejszakat sem szuletese ota, nem is szamitok ra egy ideig... :(
Szerintem babafuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!