Egyáltalán van olyan anyatejes baba aki nem ébred éjszaka enni? Neked ébred?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 19:43
1/21 anonim válasza:
anyatejes az enyem este fel 10 tol reggel 9 ig alszik egy huzamba
2/21 anonim válasza:
3 hónapos, este kilenctől reggel 8ig.
3/21 anonim válasza:
Szerintem kevés olyan van.
enyém 7 hós anyatejes, 2x kel éjjel szopizni.
4/21 anonim válasza:
Az enyém 90%-ban anyatejes volt anno, és nem ébredt éjszaka 2 hónapos korától.
5/21 anonim válasza:
Kisfiam 2-6 hónapos kora között 12 órákat aludt egy huzamban. Kislányom most 4 hónapos, mindig kel.
6/21 anonim válasza:
20 hónapos koráig kelt éjjel 1-2x szopizni. Vizet addig nem fogadta el. Azóta vizet kér ha felébred.
7/21 anonim válasza:
Az enyém csak anyatejes és 5 hónapos. Este 7 körül eszik , 8-kor alszik és 11 óráig bírja kb. Akkor kéri a cicit 2-3 körül megint kéri. Én már teljesen hulla vagyok mert mostanában nem tuok vissza aludni. Ugyhogy kezdem a hozzátáplálást de nem sok sikerrel egyenlőre. Bár van tejem bőven. Sorstársak vagyunk netán kedves kérdező?
8/21 anonim válasza:
Kisfiam 4 hónapos, csak anyatejes, este 9-fél10-től reggel 6-7-ig alszik.
9/21 anonim válasza:
Anyatejes,4.5 hónapos. 6 hetes kora óta nem kel . Alszik este 8-tól reggel 6-ig.
10/21 anonim válasza:
az enyem is kelt 5 honapos koraig szopizni, pedig tapot is kapott vacsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!