A glutént szeretném bevezetni, de nem babakeksszel, háztartási keksszel, de nem is a 7 gabonás pehellyel. De akkor mivel?
Figyelt kérdés
Kiflicsücsök, de abba a liszt, víz, són kívül még miegymás is van.2012. aug. 14. 18:36
1/7 Denisa W. válasza:
Pont ma kezdtem én is bevezetni a 6 és fél hónapos lányomnál! dm-ben találtam teljesen véletlenül saját márkás alma-banán kétszersülttel bébiételt, ami glutént tartalmaz. Na én ebből nyugodt szívvel adtam neki délelőtt, ízlett is neki, fél üveggel megevett, a többit holnap kapja. Azt hiszem, talán 300 ft körül volt. Egy lehetőségnek jó, azt hiszem. :)
2/7 anonim válasza:
kifli semmiképpen, mert abba pl tej is van.
Van kölespehely vagy egyéb csak egyféle gabonát tartalmazó pelyhek is. De lehet olyan kenyeret kapni, amiben nincs lisztkezelőszer, csak természetes kovász, az például jó lehet. Nem tudom mennyi idős de ha 7 hós körül van akkor inkább a pelyhek a jobbak, mert a kenyér fullaszt.
3/7 anonim válasza:
Zabkorpa bármibe belekeverhető,vagy kis liszttel habard be a főzelékét.
4/7 A kérdező kommentje:
zabpehely az az?
2012. aug. 14. 19:57
5/7 anonim válasza:
Nekem meg a védőnő a kiflicsücskét nagyon ajánlja. És a foga miatt is nagyon jó nekünk!
6/7 sumergo válasza:
Tejpépekben is van. A Milupát nagyon szereti a lányom.
7/7 anonim válasza:
Én vagyok aki a zabkorpát írta,ha a zabpelyhet finomra darálod,az is jó,de lehet kapni zabkorpát előre csomagolva szinte minden közértben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!