Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémára lehet használni Aloe...

Ekcémára lehet használni Aloe first sprayt? Segíthet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként én vagyok az első és a 10-es válaszoló. Úgy hogy ha végig olvasod, akkor láthatod hogy nem írtam rossz a termék. Azt hogy attól még hogy sokan elégedettek nem biztos hogy jó, a 7-es válaszoló kommentjére reagáltam, ami így hagzott: "Biztos azért van annayi elégedett vásárló, mert sz@r a termék. Azért keresik még a neten is a termékeket meg mindenhol, mert gagyik."
2012. aug. 25. 13:54
 22/22 anonim válasza:

Nekem nyàron leegett a hatam. full piros volt. aki latta mindenki egy nagy megijedt jujjal kezdte. befujtuk first-tel es nem hamlott le es nem is lett baja. nem fajt nem szaradt. volt egy sipcsont serulesem. lerugtam veletlenul beton peremet. nem tort el a csontom de csunya csonthartyaserulest szenvedtem es ugye a bör lement. befujtam ezzel es szepen eltuntette a nyomait. minimalisan lathato csak.

nem ertem mit beszeltek itt hogy nem hasznaljatok mert nem termeszetes :D

nagyuzemileg hogy lehet valamit termeszetes dologbol gyartani???

ott az eperjoghurt pelda. annyi eperret nem tudnak a foldon termeszteni amit joghurtba meg a hasonlo szarokba tesznek. plusz ugye aruljak termeszetes formajaban. utana lehet jarni. egy ausztral fa fajta torzsebol nyerik ki az aromát. amit ti imadtok a jogobellaban peldaul :D

csak abbol lehet gazdalkodni a foldon ami van. es hogy meg akarnak mergezni titeket meg megoldni? nekik a penz bevetel kell. elelmiszerbol. es gyogyszerbol :)

de vitatkozhatnank itt a sok szaron. az emberek elhizasaert sem a meki a hibas... az aki odamegy es aztmondja a pultnal hogy kèrek egy... aki nem hasznalt first-ot es nem lett jobb neki az ne dumaljon itt az osszetevokkel mert mig ti azt nezegetitek addig en peldaul tudom hogy jo hatassal volt.

2013. nov. 9. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!