Egy próbát megér. De azért nézd meg az összetevőket, mert én pl kamillára allergiás vagyok, ami pont van benne. Mennyire durva az ekcéma?
2012. aug. 14. 15:35
2/22 anonim válasza:
Én minden másra használom a gyermekeimnél, úgyhogy tuti termék. Viszont kérdezd meg először gyerekorvostól, ugyanis a First szárít!
2012. aug. 14. 15:45
3/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy segít-e, én égési sebekre használom. Kislányom ekcémás, neki a fürdővízbe szoktam önteni frezyderm kamillás fürdetőt, ha előjön neki. Az szépen ápolja.
2012. aug. 14. 16:20
4/22 sumergo válasza:
Én nem használnám. Jó nagy átvágás. Nézz utána.
2012. aug. 14. 21:34
5/22 anonim válasza:
@sumergo
Minek nézzen utána? A hülyeségnek nem lehet utána nézni.
Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.
Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.
2012. aug. 21. 00:41
6/22 sumergo válasza:
Igen, az aloe tényleg jó, de akkor vegyél egy növényt, és használd azt, de tények a termékről?
Ugyan már. Ne másnak higgyen senki. Egyszerű, utána kell nézni az összetevőknek. Én megtettem az egyik foreveres termékkel, azóta nekem bárki bármit állíthat ezekről a termékekről.
2012. aug. 21. 07:26
7/22 anonim válasza:
Milyen összetevőknek? Írkálod itt a hölyeségeket, hogy mérgező anyagok vannak benne. Milyen mérgező anyagok? Mutass HITELES FORRÁST. Klinikai vizsgálatok eredményeit, ne ilyen kiskegyed szintű baromságokat. A neten rengeteg alaptalan hülyeség kering amit a sok birka el is hisz.
Biztos azért van annayi elégedett vásárló, mert sz@r a termék. Azért keresik még a neten is a termékeket meg mindenhol, mert gagyik.
2012. aug. 21. 10:08
8/22 anonim válasza:
Nem mellesleg az otthon termesztett növény SOHA nem fog olyan minőségű lenni, mint a természetes életkörülményei között termesztett példány. Itthon még senkinek sem láttam 90-120cm magas növényeket. Pedig egyik ismerősünknek van jópár Aloe-ja. De azok is mind megragadtak a kb 35-40cm-nél.
2012. aug. 21. 10:14
9/22 anonim válasza:
Ajánlom ezt az oldalt. Rengeteg idióta baromságról rántja le a leplet. FORÁSSAL nem csak idióta mellébeszéléssel, meg áltudományos humbuggal.
Azért én úgy gondolom hogy attól még hogy rengeteg elégedett fogyasztó van, nem biztos hogy jó a termék és egészséges. Csak egy példa: cigaretta, imádják, sokan szívják, de ettől még nem egészséges. De maradjunk bőrápolásnál, bármilyen népszerű tusfürdő, pl palmolive: tele van kőolajszármazékkal, parabennel, mesterséges illatanyaggal. Ez tuti nem jó a bőrnek, akárki akármit mond. Aloe firstnek tényleg rengeteg összetevője van, én nem tanulmányoztam annyira, mivel rögtön kiszúrtam a kamillát, amire allergiás vagyok, így nem is érdekelt tovább a termék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!