Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémára lehet használni Aloe...

Ekcémára lehet használni Aloe first sprayt? Segíthet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Te is kemofóbiás vagy?

[link]

2012. aug. 21. 19:42
 12/22 sumergo ***** válasza:

Mielőtt barmoznál, olvasd már el az összetevőit, aztán google a barátod, rengeteg infot találhatsz, nem a konkrét termékről, hanem pusztán az összetevőkről, rengeteg forrásból. Milyen érdekes, hogy maga a forever cég NEM ÍR SEMMI INFORMÁCIÓT az összetevőkről. Nagyon hiszékeny vagy, ha elhiszed azt, amit ők állítanak. Ne olyan oldalakat nézegess, ahol az érdekek dominálnak!!! Én is ezt tettem, már párszor felsoroltam, hogy milyen káros összetevőket tartalmaz egy bizonyos termékük (ez van itthon, de már csak dísznek), nem fogom még egyszer. Mindenki járjon nyitott szemmel a világban! Arról, hogy valaki bizonyos titulussal meg próbál győzni, hogy milyen jó egy termék, csak annyi a véleményem, hogy mindenki megvásárolható (sajnos) a mai világban.

Jöhet az újabb 0 %.

2012. aug. 24. 16:40
 13/22 sumergo ***** válasza:

Persze, hogy sokan keresik, hisz bizonyos adók szinte non-stop nyomják a reklámját!! Mindig van újabb és újabb akit át lehet verni. Félreértés ne essék, nincsen semmi bajom a mesterséges anyagokkal, csak rendkívüli módon irritál, hogy természetesnek tüntetik fel, mikor tele van vegyi anyagokkal. Ha a 100 % természetességben HAZUDNAK, hogy higgyem el, hogy másban igazat mondanak?!?

Persze mindenki azt eszik-iszik-ken magára, amit csak akar, de én nem fogom. Leírtam a véleményem, ennyi. Ha nem tetszik......

2012. aug. 24. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Milyen reklámját nyomják? Az FLP termékek sehol sincsenek reklámozva, főleg nem a hazai TV-kben. USA-ban talán igen. Ismét jó nagy baromságot írtál, gratulálok. FACEPALM.

Úgy látom mellébeszélni tudsz csak. Rengeteg baromságot olvasni a neten, de alátámasztva semmi ilyen áltudományos idióta maszlag sincs. Nem is lehet hiszen semmi alapja nincs. Sok esetben megfigyelhető, hogy szó szerint ugyanazt a hülyeséget terjesztik más-más oldalakon HITELES FORRÁS NÉLKÜL.

Te miért nem tudsz egyetlen alátámasztó bizonyítékot sem mutatni ezekre? Ha tudnátok akkor már rég linkelnétek, de mivel nincs így nem is tudtok mire hivatkozni.

2012. aug. 24. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Jujjj milyen komoly fogalomzavarok vannak itt kérem.

Mi az, hogy mesterséges meg kémiai? Ezeken mindig olyan jókat derülök. Elolvastad egyáltalán amit linkeltek neked?

Ha a fent említett firstben lenne bármi ami ártalmas akkor ha azt mondjuk egy nyílt sebre fújnák akkor olyan csúnya gyulladást tudna előidézni, hogy megjósolni sem merem mi történne. A gyerekek már rengeteget sebet begyűjtöttek és eddig még soha nem lett gyulladás belőle.

Eddig senki sem lett egyébként lebarmozva hiába próbálod ezt erőltetni. OLVASS AKÁR TÖBBSZÖR IS MIELŐTT DÜHÖSEN HÜLYESÉGEKET ÍRKÁLSZ!

Én is várom az alátámasztó bizonyítékaidat, hogy húúúúú de káros a first vagy bármelyik forever termék. Igaz mi csak ezt használjuk, de nagyon kíváncsi lennék rá.

2012. aug. 24. 19:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Időpont 08-21 19:38

Komolyan a cigit hozod fel érvnek, egy ilyen témában? Na most röhögök csak igazán. Nagyon gáz.

2012. aug. 24. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Röhögni lehet, de attól még a példa jó volt. Tök mindegy hogy mit hozok fel ebben az esetben (cigi, mekis kaja, vagy éppen a palmolive termékek), a lényeg az volt, hogy nem attól lesz valami egészséges hogy sok elégedett vásárló van. A példa egyszerű volt, az egyszerűség kedvéért, bár úgy látszik nem mindenki értette meg mire célzok.
2012. aug. 25. 11:25
 18/22 anonim ***** válasza:
De nem is attól lesz valami káros, hogy sok buta elkezdi ezt terjeszteni a neten MINDEN ALAP NÉLKÜL. Azt senki sem írta, hogy attól lesz egészséges, mert sokan használják. Ilyen hülye logikával inkább bújj el egy bokor mögé. Nem baj fő, hogy a lényeget nem értetted, de hülyeségeket azt tudsz írkálni.
2012. aug. 25. 11:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én lassan 10 éve használom, és soha semmi bajom nem lett tőle, sem a gyermekeimnek. Akkor tényleg annyira ártalmas lehet? :) És úgy gondolom, hogy rajtam kívül még nagyon-nagyon sok embernek van pozitív tapasztalata a termékkel kapcsolatban. Pl. negatívat még nem hallottam senkitől.
2012. aug. 25. 13:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Én nem írtam hogy rossza a termék, ha végig olvasod a válaszaimat én azt írtam nem tudom milyen a termék, mivel van benne kamilla én nem használhatom, mert allergiás vagyok rá. Nem tanulmányoztam az összetevőit, tény és való hogy rengeteg van. Úgyhogy calm down.
2012. aug. 25. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!