Mindent jól akarok csinálni, mégsem megy. Más is van így?
Én is mindent jól akartam csinálni, de nem megy.
Egyrészt emberileg lehetetlen, másrészt meg tényleg felesleges a széltől is óvni őket, mert aztán meg EZ lesz...
Sérülékeny immunrendszer, és sok-sok betegeskedés.
Én fizikailag sem bírtam már megfelelni a saját elvárásaimra, aztán meg egyre szarabb lett minden.
Mára ott tartok, hogy ellazultam, nem görcsölök, és sokkal kiegyensúlyozottabb anyuka vagyok.
Próbáld meg Te is.
Először fura, de aztán megnyugtató érzés, hogy nem kell versenyt futnod az idővel, és a problémákkal.
Egyébként az enyém 6 hónapos, szintén első baba
Utolsó vagyok... úgy tűnik délelőtt 10-kor is már nehezen ragzom a finnugrot... :-))))
Nem "elvárásaimra", hanem elvárásaimnak.
Bocsi
:-)
Szia!
Dehogy vagy béna.Ezekről a dolgokról nem te tehetsz...Az a lényeg,hogy ne görcsölj rá a dolgokra,hanem próbálj nyugodt maradni!Ha te stresszelsz azt a baba is megérzi.Biztosan mindent jól csinálsz.És szerintem mindenkiben megfordul néha egy egy ilyen gondolat.Nem minden sikerülhet mindig.Vannak nehezebb időszakok,most nálatok éppen ez van.De hidd el,minden vihar után kisüt a napocska...:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!