Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen és mennyi cumisüvege...

Milyen és mennyi cumisüvege van a babátoknak és a lefejt tejet miben tároljátok?

Figyelt kérdés
Még a pocakban él,de szeretnénk neki megvenni :-)
2009. júl. 22. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van két avent ami a mellszívóhoz volt, és két mam antikólikás. Az első hónapban kellett mert nem tudott szopzni,így fejtem és üvegből kapta meg. A tejet aventes poharakban tároltam,amit most a gyümölcsök és főzelékek tárolására,valamint fagyasztására használok. Praktikus ha megyünk valahová,mert elkészítve vihetem magammal.Igaz kicsit drága,de hosszútávon megéri.
2009. júl. 22. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi Nuby és Mam cumisüveget használunk. A lefejt tejnek pedig lehet venni Avent-es tégelyeket.
2009. júl. 22. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
2 125-ös és egy 250 ml-est használok, Avent, mert annak a cumijának van leginkább a mellemre hasonlitó formája. Rövidtávra jó a tároló edény (nekem abból is Avent van), de ha bespejzolni készülök, nem pár nap múlva felhasználásra, akkor én a Medela zacskókba teszem, mert azok kevesebb helyet foglalnak.
2009. júl. 22. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én avent kezdő csomagot vettem, abban 2 teás két tejes cumisüveg van cumival, s még 2 pót cumi van hozzá, 1 játszó cumi s egy üveg mosó keve, így 5500-6000 ft. Ezt nagyon megéri.

+ én is vettem avent tej tároló poharakat amihez tető van, s a lefejt tejet abban tároltam, most pedig a főzeléket abban fagyasztom neki, s kistányér helyett is azt használom mert be van skálázva így látom mennyit evett a főzelékből tejpépből.

Szopizik még, de teát iszik, tápot is kap, s a napi 4 cumisüveg kell, ha nem akarod minden kajálás után mosogatni kifőzni.

Én még avent sterilizálót is megvettem, mert a főzés nagyon tönkreteszi az üvegeket, csúnyák lesznek.

Kaja után mindig elmosom az üveget, s este mind össze szedem s kisterilizálom.

5 hós a baba

2009. júl. 22. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok, szerintem először csak a minimumot vedd meg, mert sokmindenen múlik, hogy fog cumizni a bébid: a cumi formáján, izén, áramlásán, egyáltalán elfogadja-e, mennyi tejed lesz, mennyivel lesz több tejed (ez sem mindegy). Ezeket majd megveszitek pár nappal a szülés után. Nézz végig minden márkát, hogy utána csak fel kelljen irnod a férjednek, mit vegyen :)
2009. júl. 22. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Na valaki gyorsabb volt :) Szóval az 5. választ én, a 3. válaszoló irtam.
2009. júl. 22. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Szinte mindenkinek Avent van, mert valamiért ezt sulykolják az emberekbe, hogy az Avent jó. Hát nem az!!! A jelenleg kaphatók Biszfenol-A vegyületet tartalmaznak, amit a beletöltött folyadék kiold, és rákot okozhat! Talán szeptembertől kezdik meg a gyártását annak, ami már nem tartalmazza ezt a vegyületet! Az én ajánlásom a MAM! Ez a márka nem tartalmaz semmilyen káros anyagot! Amúgy szerintem 2-3 cumisüveg bőven elég. És én annak idején bébiételes üvegekben tároltam a lefejt tejet. Még pocakosan rengeteg bébidesszertet bekajáltam, mert imádtam. Eltettem az üvegeket, sterilizáltam és abban fagyasztottam!
2009. júl. 22. 11:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

További szép napot!

2009. júl. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!