Mit tegyek már megőrülök?
Hogy mennyi rossz indulatú ember van te jó ég .Mintha ez az oldal arrol szólna hogy probáljunk segiteni egymáson a tapasztalataink megosztásával akkor mi a nyavajának kell bunkónak lenni .Hogy nem lehet az ilyen embereket innen eltüntetni?
Na szóval a kérdésre válaszolva nálunk a sírós helyzet a tápszer váltással oldodott meg részben részben mivel attol még hasfájós maradt igy is sirdogált ( infacol)Persze ha tényleg hasfájós a babád.Ha meg nem akkor lehet kicsit nyügössebb .Nasgyon sok kitartást és boldog babázást kivánok a két gyerköchöz!
Én egyetértek az első válaszolóval. Ha a kérdezőnek már van egy gyereke, akkor valóban tudhatná, hogy a kisbabák sajnos sokat sírnak. Ezzel jár a dolog. Amíg ez túlságosan leterhelné az anyukát, addig nem kellene gyereket vállalni.
Nagyon meglepődtem azon, hogy valaki füldugót ajánlott.... Persze, had üvöltsön csak az a gyerek, mert anyuka csendet szeretne, mert szegénynek még soha senki nem mondta, hogy egy kisbaba néha bizony sírdogál, és olyankor törődni illene vele...
Kedves kérdező, segíteni most már nem lehet, te vállaltad a gyerekeidet, így most muszáj csinálnod... Javaslom, hogy többet már ne szülj.
Már elnézést, de én se rosszindulatú, se bunkó nem voltam.
És töltöttem már időt sírós gyerekkel, de valahogy nem lepődtem meg azon, hogy sír.
Ahogy nem lepődök meg azon, hogy a kutya ugat, a macska nyávog, a részeg tántorog, az oroszlán morog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!