Másfél év körüli babák anyukáit kérdezem elalvással kapcsolatban?
Nah elolvastam, majd megnéztem, biztos nem a saját kérdéseimet olvasom? :D
Teljesen ugyanez van nálunk is.
Pár dologgal kiegészül: sose kelt éjjel, most már kel, és nem alszik vissza az atyaúristennek sem, esetleg ha feladom, és átviszem magunkhoz (de néha még ott sem akar).
Nappal sem alszik el rendesen, csak ha a szobájában maradok, de akkor is nehezen.
Mindig elvolt magában egyedül is, mindent meg tudtam mellette csinálni, 1 hónapja ez sincs, semmit nem csinálhatok, de annyira, hogy néha azt sem engedi, hogy a kanapéra leüljek, hanem üljek a szőnyegen, amíg ő (kcsit odébb, egyedül) játszik.
Megoldást nem tudok, de már hihetetlenül fáradt vagyok testileg, lelkileg ebben a dologban. :( Együtt érzek veled.
Ajanlom Jo Frost technikajat;nalunk bejott nagyon.
Az egesz arrol szol,hogy az esti rutint kovetoen a gyermeket beviszed az agyikojaba szep almokat kivansz(vagy mese,zene ez mindenkinel mas) majd kijossz a szobabol.Persze a gyerek kijon majd utanad,de most jon a lenyeg!Mindig,minden korulmenyek kozott vidd vissza a szobajaba es tedd bele az agyikojaba.Ne szolj hozza,szinte csak automatikusan csinald...ez eltarthat sokaig is az elejen,de megeri.Naprol napra kevesebb lesz a hiszti,majd egyszercsak elhagyja az egeszet.
(egy 22 honapos kislany anyukaja vagyok)
Nálunk is az jött be amit a második írt!
Igaz nem olvastam Jo Frost könyvét, de úgy látszik, tényleg érdemes lesz beszereznem, mert ezek szerint jókat ír:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!