Sedatif Pc-vel kapcsolatban várnék tapasztalatokat?
Én adtam a lányomnak, amikor a fogzás miatt nem bírt aludni és egyre hosszabb időket üvöltött át éjszakánként.
Nekünk semmit sem használt.
Köszönöm a válaszaitokat! Még kérdeznék, ha nem baj.
Viburcol kúpot mennyi időn át?
És a Sedatifot szintén mennyi időn át adtad, hogy hatottak?
Én adtam a fiamnak, nem használt, 1 éves és nekünk is alig volt át aludt éjszaka, most megtaláltam a számunkra megfelelő kombót:
chamomilla ch 15 lefekvés elött 5 golyócska és napközbe 1 pohár rooibos tea méz izű citromfűvel (dm-ben vettem) azóta azaz 1 hónap alatt kb 8-10 alkalommal aludta át az éjszakát..
Én Sedatif Pc-t még nem adtam egyik gyermekemnek sem. Viszont a Viburcolt mindkettőnél alkalmaztam már, és nagyon bevált. Mondjuk csak fogzásnál adtam, de meg is nyugodtak tőle, és a fájdalom is enyhült.
A Viburcolt -ha nagy a fájdalom, nyugtalanság- akár fél óránként is adhatod. Mivel ez is homeopátiás, így sűrűn adhatod, és nem fog rászokni.
tegnap 14:38 vagyok
A kúpot csak akkor adok amikor szükség van rá. A patikában is meg a véőönőm is így ajánlottak,és ez így nálunk bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!