A kislányom 13 hónapos súlya:8990 gramm szerintetek is vékony?
A doki mást nem lát rajta?
Mert önmagában a súly csak egy dolog, nem lehet hogy van még valami, ami miatt ki akarja jobban vizsgálni?
Úgy érzed nincs rá oka? Mit mondott? Csak a súlya zavarja, vagy netán vannak más jelek is?
4-es vagyok.
Kislányom is 2 hónap alatt fogyott 60 g-ot, 1 hétig hasmenése volt. A doktornő azt mondta, hogy 1 hónap múlva mérjük megint és ha hízik akkor semmi gond, különben ki kell vizsgálni. Eddig hízott? Mikor akarják kivizsgálni?
21:17-es vagyok.
Attól teszi nálatok is függővé, hogy hízik-e? Adjál Neki minden étkezéshez krumplit, én minden főzelékbe belefőztem, banánt, hátha hízik.
21:17-es vagyok.
Múlt hét kedden voltunk, akkor 9,64 kg mértek, most a szobain 9,8 kg, így remélem:-).
Eddig másfél havonta hízott 300 g-okat, remélem visszaáll.
A doktornőnk mondta a mogyoróvajat is, de ahhoz a kislányod még kicsi. Mikor kell visszamennetek?
Arra jó csak, hogy lássam, hogy van mozgás a súlyában. Abban sem vagyok biztos, hogy jól mérték, mert hozzám akart már jönni a kislányom a mérlegből, de ugye nincs annyi idő, hogy megvárják, amíg megnyugszik.
Irjad majd meg, hogy mi volt szerdán.
Szerinted hízott a kicsid? Szoktad otthon mérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!