Nem kicsi a súlya? Tudom, hogy minden baba más, mégsem értem hogy lehet egy 10 hós baba 6700 gramm, szerintetek létezik, hogy genetikailag ilyen vékony
Hát, az én fiam nagyobb súllyal született(4350g), most 11 hetes és 6820 g. Nem duci, formás nagyon(a dokinő szerint), bár ő hosszú baba, most már 65 cm.
Ha a dokijuk és a védőnő nem szól érte biztos nem túl sovány...
Az első babám(lány) 1 évesen volt 9 kiló!
A második lányom 6 hónaposan 8,5:-)))
Szerintem minden baba más:-) Ha az orvosa nem mondja biztos nincs baj:-)
Úristen, 10 hetesen 6 kg, 11 hetesen 7 kg??? Na, az a nem semmi! De nehogy azt higgyétek, hogy ez most kötözködés, csak elképzeltem őket. MEg elképzeltem, ha anyukának ringatnia kell, akkor azért az kemény meló lehet. És mi lesz később. Bár általában az ekkora babáknak meg később áll le a növekedése, és az év második felében meg szinte stagnál.
Amúgy tényleg minden baba más és más. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek hatalmas volt a babája, meg olyan is, akinek picike, szinte egyidősek és most majdnem ugyanakkorák. (bár 4 hónap még sokat számít 2-3 évesen, mégis behozta a kicsi a "lemaradását")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!