Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos babám olyan kis...

11 hónapos babám olyan kis vékony, mivel hízlalhatom picit?

Figyelt kérdés
Nem akarom tömni, de keveset eszik és sokat mozog és csak 8500g és 72cm, mindjárt egy éves és zöldség gyümit eszik meg persze az ebéd az közös. Tápszert kap 6 hetes kora óta, szereti, és azóta csökkent a hízást amióta kiváltottam az étkezéseket, reggel, este kap tápszert és van hogy délben is, mert látom, hogy éhes. A szilárd ételekkel gondban vagyunk, nem szeret szinte semmit. Este sinlaccal dúsítom a tápszerét, tehetek bele reggel és délben is elalvás előtt? Kenyeret szereti de napi egy szeletnél megállunk.
2012. aug. 6. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de a te babad egyaltalan nem vekony:) 10 es fel honapos kislanyom 7600 gr es ehhez 75 cm o vekony viszont nagyon jo az etvagya, ilyen alkat. A nagyobbik sem volt 8 kg egy evesen viszont o rosszul is evett.
2012. aug. 6. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vékony az én lányom is kb ennyi volt ,de ő rengeteget eszik és még is ekkora,szerintem is ilyen alkat,Ne aggódj ha mozgékony jó kedvű akkor nincs gond.
2012. aug. 6. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Fiam 1 éves státuszon volt 8kg. Ő rengeteget eszik, és rengeteget mozog. :) 2 évesen volt 10 kg,

lassan 3 éves, és 12 kg. Ilyen alkat, pedig ő aztán vacsorára is szalonnát, zsíros kenyeret, meg tepertőt eszik, mégsem hízik. Nem kell minden gyereknek 1 évesen 10 kg-nak vagy többnek lennie. Egyik ilyen, másik olyan. Inkább legyen kicsit soványka, mint beteg. :)

2012. aug. 6. 14:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Csak a kérdésre nem válaszoltatok! Mit adjak hogy hízzon?

Értem én hogy nem baj, meg megpróbálok beletörődni de megalább egy kilócskát...

2012. aug. 6. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Én eddig nem válaszoltam, de ne haragudj, akik eddig írtak tulajdonképp megírták, miért nem adnak választ a kérdésedre! Mert nem kicsi vagy vékony a babád! A magasságán nem tudsz változtatni, hízlalni meg minek egy babát? Mi az,hogy csak még egy kilócskát? Ez nem verseny,hogy az a jó, ha minél több kilót nyom!

Lehet lepontozni.

2012. aug. 6. 14:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Dehogy pontozlak le, én tanácsot várok, nem kritikát nyújtok! De annyira pici, ha látnád, komolyan mondom, minden gyerek körülöttünk nagyobb nála és olyan jó lenne ha hízna egy picit.
2012. aug. 6. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
A te gyereked nem sovány, en akard hízlalni, csak ártassz vele neki. Az enyém 10,5 kg volt egy évesen de ehez 82cm.
2012. aug. 6. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Vékooooony? Az enyém 75 centisen 8250 gramm, na ő VÉKONYKA! :) Most mi béres cseppezünk és lett étvágya.... Hízni viszont akkor sem hízik :) Ő ilyen :) 13 hónapos!
2012. aug. 6. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kicsi a babád. Kislányom 1 évesen 8,16 kg és 73 cm volt. Ha ilyen alkat, hiába adsz neki bármit, nem fog hízni. Adjál krumplit, rizst minden nap, akár fözelékbe belerakva, nekem ezt tanácsolta a védőnő, de nem biztos, hogy segíteni fog. Nálunk nem jött be. Inkább fogadd el, hogy ő ilyen alkat és kész.
2012. aug. 6. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne akard hízlalni! Nehogy a kilók kedvéért elkezd édeséggel v. valami butasággal tömni. Eszik ő annyit amit kell. Azzal pedig ne törődj hogy a többi mennyire dundi, v. mások mint mondanak. Az én fiam most 1 éves és 10 kiló, a lányom 1 évesen 8300 gramm volt. Vele én is stresszeltem, de aztán rájöttem h. inkább legyen szép vékony mint kövérkés...
2012. aug. 6. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!