Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos babám olyan kis...

11 hónapos babám olyan kis vékony, mivel hízlalhatom picit?

Figyelt kérdés
Nem akarom tömni, de keveset eszik és sokat mozog és csak 8500g és 72cm, mindjárt egy éves és zöldség gyümit eszik meg persze az ebéd az közös. Tápszert kap 6 hetes kora óta, szereti, és azóta csökkent a hízást amióta kiváltottam az étkezéseket, reggel, este kap tápszert és van hogy délben is, mert látom, hogy éhes. A szilárd ételekkel gondban vagyunk, nem szeret szinte semmit. Este sinlaccal dúsítom a tápszerét, tehetek bele reggel és délben is elalvás előtt? Kenyeret szereti de napi egy szeletnél megállunk.
2012. aug. 6. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 11 hónapos, 74cm és 8400g. Most éppen meg van hízva magához képest, úgyhogy örülök. Nem sovány a babád. A védőnő megnézte vmi táblázatban az arányokat és pont középen van, pont jó. Nem attól egészségesebb egy baba, ha ducibb. Amúgy én tanácsadáson szoktam látni vele egy korú fiúkat, akik kisebbek, tehát tuti nem sovány. Ilyen alkat.
2012. aug. 6. 16:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Ok anyukák, megpróbálok beletörődni, de sokszor úgy érzem, két falat után amikor lefordítja a fejét, hogy beleőrülök, amiért nem eszik, ne mondja senki, hogy elég 3 knaál étel. A lányom 8 hónapos korától ilyen súlyú. Tudom akkor kezdett el jobban mozogni de egy g sem hízott azóta!
2012. aug. 6. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!