Nagy az elvárás a névvel kapcsolatban?
Első kislányunknál már akkor tudtuk, hogy Szabina lesz, mikor még meg sem fogant.
A másodikkal most vagyok 8 hetes, de már régóta gondolkodunk a nevén, csak nem jutunk dűlőre...
Igaz sok az elvárás...
-Jó lenne, ha Sz betűvel kezdődne, de ez már nem is annyira fontos...
-jó lenne, ha 3 szótagu lenne
-nem szeretnénk extrém neveket(Szellő, Elipszis...)
-nem szeretnénk külföldi nevet (Tatjana, Katusa..)
-nem szeretnénk hagyományos nevet(Erzsébet, Mária...)
-nem szeretnénk olyan nevet, ami kötődik valakihez (a manikűrösöm lány is ez, a fodrászom is ez...)
Már sokszor átböngésztük a 2008-as női utóneveket, de a Szabinát semmi nem éri utol:-) Semmin nem akadt meg a szemünk pozitív irányba.
A Sonja és a Tamara merült fel.
Mit gondoltok?
Inkább Tamara mint Szonja, a becézése nagyon tetszik (Tami).
Szerintem a Szilvia is szép név :)
Sz-szel kezdődik
3 szótagú
nem extrém
nem külföldi
nem régimódi
a kozmetikusod, fodrászod nem ismerem :D
kedvenceim: nem SZ betűsek. Veronika, Emese, Sára, Johanna, Viktória, Léna, Mira, Dalma
sok sikert, ha kitaláltátok, írd meg mi lett
A mi kislányunk Dorina.
Ezek a nevek voltak terítéken,születése előtt: Fruzsina, Krisztina, Szabina, Veronika, Viktória, Ramóna, Melissza, Melinda, Glória
Amikor megszületett hármat mondtam egymás után,pár perc múlva,mikor már valamennyire képben voltam,ismét megkérdeztek és a Dorinát vágtam rá egyból. Azt jelenti: Isten ajándéka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!