Kedves Anyukák! 11 hónapos a kislányom és lassan 4 hónapja folyamatosan árpája van. Elmúlik, majd újból kiújul. Járt már így valaki a babájával?
elég érdekes orvos, helyedben azonnal elvinném másikhoz, még mielőtt újra összekaszabolja a gyerekedet!
irgamid kenőcsöt írass fel, 1-2 alkalom után el fog múlni az árpa! lehet ekkora babnak nem jó, de akkor biztos van más is! ne hagyd magad!
jobbulást a kicsinek!
Külföldön élünk, és az orvos ahova járunk állítólag a legjobb a városban és a legjobb kórházban is dolgozik. Bár lehet ez nem jelent semmit.
Több gyógyszeres kezelése is volt, szemcseppek, krémek, de semmi nem használt. Már nagyon be volt neki gyulladva a műtét előtt. Most a műtét után jobb, de aggaszt, hogy miért jött ki újabb árpa? Én már arra is gondoltam, hogy lehet esetleg más betegség szövődménye?
Elvileg cukorbetegség esetén is jellemző lehet az árpa, de ismerek cukorbeteget, akinek soha nem volt, ill. magamat, akinek egy időben sorozatosan volt, és nem vagyok cukros.
Nekem volt amelyik kenőcsre elmúlt, de egyszer ki is kellett vágni. Aztán ahogyan jöttek, el is múltak. 15 éve nem is volt.
Ezt az orvosoknak kellene tudniuk, hogy milyen góc okozhat ilyet, ha egyáltalán fennáll a lehetősége. A vérvétel már jó út etéren.
Szegénykét nagyon sajnálom. Reméljük tényleg csak időszakos dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!