Hogyan higíthatnám 7 hónapos babámnak azokat az ételeket, melyeknek nincsen levük?
Figyelt kérdés
Eddig egyértelmű volt, hogy amikor megpároltam pl a zöldségeket, akkor a főzőlével higítottam.Most éppen rizst főztem, azt keverném össze cukkinivel, de a cukkininek nincsen leve.Anyatejjel nem tudom, mert nincsen, ha tápszerrel higítom akkor pedig nem eszi meg a babám.2012. aug. 10. 10:52
1/7 anonim válasza:
es a rizs fozoleve? Vagy forralj kis vizet hozzá
2/7 anonim válasza:
Marmint ugy gondoltam hogy legkozelebb ha felforrt a viz ,tegyel ki kulon hogy tudd higitani:)
3/7 gabszem válasza:
Igen, általában főzőlével tudsz hígítani, de én néha öszilével hígítok.
5/7 anonim válasza:
Nekem van mindig forralt vizem. Azt szoktam egy kicsit hozzátenni, hogy turmixolható legyen, és ne legyen nagyon "fojtós".
6/7 anonim válasza:
Én babavízzel hígítottam, vagy ha volt húsleves, akkor azzal!
7/7 anonim válasza:
A vízforralómban mindig van forralt víz, én azzal szoktam higítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!