Hogy lehet megoldani a közlekedést?
Szia, átérzem a problémádat. Egy éve van jogsim (30 éves vagyok és 27 hetes), csak ritkán vezetek. Nem vagyok egy Fittipaldi, a kedvesem mondta is, hogy majd a babával nem szívesen engedne el, még gyakoroljunk sokat. Mondjuk amikor vezetek, ahhoz képest jónak érzem magam, csak rutintalannak. A városban nem szívesen vezetek, de egy vidéki utat be mernék vállalni, azt hiszem.
Ha a pároddal nem akarsz gyakorolni, és ha megengedhetitek magatoknak, tudsz órákat venni oktatótól. Vagy nincs a családban, barátok között olyan, aki türelmes, és akit meg tudsz kérni, hogy gyakoroljon veled? Apa, após, barát? Hétvégén elmentek autózni, mondjuk begyakoroljátok a vidéki útvonalat, aztán meghívod az illetőt ebédre.. :) Így tudnál egy kis rutint és önbizalmat szerezni. Mindenesetre ne szapuld magad, hogy béna vagy, senki sem született autós génekkel... ha pedig mégsem megy, biztos nehéz tömegközlekedni babakocsival, de ha mindenki megoldja valahogy, akkor nem lehetetlen. ne stresszeld magad!
Na, azt hiszem számodra ez a válasz nem volt nagyon hasznos :)), de azért fel a fejjel, hátha kapsz jó ötleteket.... Minden jót neked!
Babakocsi helyett eleinte kendővel a legkényelmesebb szerintem.
Nekem volt jogsim, csak 10 éve tettem le és utána nem vezettem egyáltalán. Vagyis újra kellett tanulnom, amikor a nagyobbik ovis lett, a ház körül mentünk körbe-körbe, tanulgattam a váltást, elindulást stb. Mondjuk mi nyugis helyen lakunk.
Aztán egy nap itthon volt a kocsi, és szakadt az eső, el kellett vinnem a lányt oviba, hát vettem egy nagy levegőt, és elindultunk. Rájöttem, egyedül sokkal jobban megy, igaz, lefulladtam egyszer, de a feleősség nagy lökést adott! Azóta ha csak tehetem, megyek, ennek több, mint 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!