17 hónap lesz az első bébink és a kis tesó közt, szerintetek meg lehet oldani a közlekedést egy babakocsival?
Testvérkocsi elkél majd!
Na meg jobb beültetni a babakocsiba mint hogy szaladgáljon pakoljon a boltban!
Szia!
Nálunk 21 hó a különbség, pont emiatt mi hamar kiszoktattuk a nagyobbat a babakocsiból. Másfél éves korától már egyáltalán nem használtuk vele a babakocsit, szépen sétálgattunk, persze sosem mentünk túl messze otthontól. Az én fiam jól bírta, ő inkább a babakocsiban ülést viselte nehezen, de persze minden gyerek más. (hiszen van, aki még alig jár ebben a korban)
Nyárig majd meglátod, ő hogy szeret sétálni.
JÓ dolog a testvérfellépő, ha olyan a kocsitok, hogy rá lehet szerelni.
A miénken nem volt ugyan, de néha ráállt a fiam a lábtartójára, amíg pici volt a másik elfért, ez majdnem ugyanaz.
szia! nálunk 15 hónap a korkülönbség. a testvérkocsi és a testvérfellépő nagyon jó dolog, ha teheted, vegyél valamelyiket használtan. nálunk nem volt megoldás, mert autózni is kell, így a kicsit zipzáras hordozókendőben vittem, majd kenguruban, de a nagy nagyon gyorsan leszokott a babakocsiról. kb. 18-20 hónapos kora körültől úgy megyünk, hogy ő a babakocsi mellett jön, fogja fél kézzel a rajta lévő táskámat, vagy a babakocsit, a kistesó meg a kocsiban ül. sokáig tartalékban a kocsi csomagtartójában vittünk a kendőt, mert ha a nagy elfáradt, a kicsit magamra raktam, ő meg beülhetett.
ne siesd el a dolgot, a gyerekektől sokminden függ majd! főleg, hogy a nagy akar-e még kocsizni, a kicsi bírja-e a hordozást, vagy a babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!