Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kóstoltatást a tízórainál...

A kóstoltatást a tízórainál kezdtem, de máris elakadtam?!

Figyelt kérdés
Gyümölcsök levét adom még csak, 5 napja kezdtük a hozzátáplálást. Tízóraira adom, utána rögtön szopik. Viszont már 1 egész nagy barack sűrűre facsart levét megeszi, utána kb 2 percig szopizik, bár elég intenzíven, de aztán nem kér többet. Ez így jó? Vagy tegyem inkább 2 étkezés közöttre a gyümölcsöt, és toljam ki a szopizást? Ezután az ebédre a főzeléket mikortól adhatom? Nem szeretném még a tízóraival kiváltani a szoptatás, 5 és fél hónapos, max az ebédet váltanám majd ki pár hét múlva. Mindig azonnal utána szoptassak vagy később? Eléggé elakadtam, pedig tudom, a csapból is ez folyik, gyakorlatban még sem megy... Ti hogy csináltátok?
2012. aug. 7. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell ezt ennyire túlparázni. Mi már több mint 1 hónapja kiváltottunk egy étkezést (5,5 hós most) de nem mindig ugyanakkor kapja. Van hogy délután van hogy estefelé kapja meg, de ha csak 1 db barack van itthon akkor azt 2 étkezés között adom neki. Ha lemegyünk strandra akkor leviszem és értelemszerűen akkor kapja (még ha éppen ebédidő van akkor is). Én a főzelékeket már kóstoltattam de csak 6 hós korától akarom kiváltani az ebédet.
2012. aug. 8. 09:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm mindenkinek! Akkor marad a gyümölcs délelőttre, ha szopizik utána, szopizik, ha nem, nem. Nem szeretném siettetni, mert van bőven tejem, de nagyon tetszik neki a kanállal gyümölcs evés, imádja az őszibarackot, simán benyom egy óriásit vagy két kicsit, ezért is kezdtem el adni neki, mert mindig kinézte a mi szánkból az ételt. De a kiváltással úgy gondolom. Próbálom nem túl parázni :)
2012. aug. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!