Mennyibe kerül egy baba?
Attól függ, hogy hol veszed a babát! Piac, vagy nagyáruház. :-D
Én kérek elnézést!
Orvos a 9 hónap alatt: 120 ezer. (uh-k, nst-k)
2x 4D uh: 25 ezer.
Pelenka (3-4 ezer/ csomag), textilpelus (8 db minimum kell, 2-3 ezer), kiságy (mi 60 ezerért vettünk), pelenkázó (30 ezer), légzésfigyelő (20 ezer), mellszívó (20 ezer), popsitörlő (1000-2000 Ft/ 4 csomag), ruhák (minimum 2000 ft / rugdalózó) babahordozó (30 ezer), baldachin kiságyra, plédek, takarók és még sorolhatnám mik kellenek. Mi vettünk még utazóágyat, pihenőszéket. Ez a 2 dolog került, 50 ezerbe. Szerintem mi 1 millióba simán benne voltunk.
Nekünk a babaszoba berendezés, cuccok megvétele, doki, szülés került kb. 1 millióba!
Elég sok mindenből újat vettünk!
Szia! Nekem nem volt fogadott orvosom, így ingyenesek voltak a vizsgálatok, és a szülés is. Na, most biztosan vannak, akik forgatják a szemüket...
Ha lesz választott orvosod, akkor ez tényleg tőle függ, mert van, aki azt mondja, h a terhesgondozásért és vizsgálatokért ennyit fizess és a szülésre pedig kevesebbet. Van, aki megmondja, mit, miért és mennyit fizess.
Mi voltunk 2-szer 4d ultrahangon, ami összesen 20.000 forint volt. Ágyat 12.000-ért, kókuszmatracot 7000-ért, mellszívót (kézi) 5000-ért, ágyneműgarnitúrát baldachinnal 10.000-ért, plussz a baldachin vas 1500-ért, babakocsit hozzátartozó lábzsákkal 38.000-ért, babhordozót 10.000-ért, textilpelust 10-db, hát kb. 3000forint, cumi, cumisüvegeket 3000-ért, légzésfigyelőt 18000-ért, játszószőnyeget 8000-ért, körforgót 5000-ért, vettük. Plussz a body-k, rugik, ha télen szülsz, akkor még bundazsák, overál. Eleinte a pipere cuccok nem kerülnek sokba, mert úgyis az orvos által felírtakat használod, utána pedig a baba bőre dönti el. Később pedig utazóágyat, vagy járókát, bébikompot, etetőszéket lehet még venni.
Mennyi időd van még?:) Szép estét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!