Mit lehet elrontani egy pár hónaposnál? Mi az amit ma már máshogy csinálnál?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 16:34
1/8 anonim válasza:
Nem kell rögtön felkapdosni ha sír, kb 3-4 hós kortól. Előbb meg kell próbálni megnyugtatni ott az ágyában. És semmiképpen nem adnék a szájába cumit. Első lányomnak szinte én erőltettem hogy rászokjon, már lassan 3 éves és nem lehet tőle elvenni. 2. gyerek azt se fogja tudni mi az a cumi.
2/8 anonim válasza:
Alváshoz alapból a saját ágyához szoktasd:) Cumi sem muszáj.Észrevettem hogy sokan már az első nyikkanásra cumit adnak,szerencsétlen babóca meg csak gügyögni szeretett volna:)Nem kell nagy ringatás sem,késöbb nagyon nehéz lesz leszoktatni.Szülökkel alvás meg csak akkor ha saját magatokkal akartok kicseszni:)
3/8 anonim válasza:
Cumit nyugodtan adj,megnyugtatja ha nyűgös, segíthet az elalvásban 3-4 hónapos kortól nem kell minden nyekkenésre felkapkodni,jó az el,elejétől a saját ágyába szoktatni, tegyed sokat hasra az nagyon hasznos a babának is jó,ha kicsit nézelődik,játszik magában.
4/8 anonim válasza:
Én nem szokatnám hozzá, hogy simogassuk a fejét elalváskor.
5/8 anonim válasza:
Jah és nem kell állandóan cipelni sem:)
6/8 anonim válasza:
Amikor már nagyobbacska, legyen a földön vastag szőnyegen, pléden, takarón nagyobb térben. Nálunk az ágyba meg a járókába volt, meg a dönthető pihenőszékébe s utólag visszagondolva nem volt neki tere. Most 6,5 hós s csak az egyik irányba forog.
7/8 anonim válasza:
Mit lehet elrontani? Ha nem babusgatod, ringatod eleget. Mert ez persze fárasztó, nincs egy szabad perced, de hidd el: 2-3 éves korukra nagyon jó visszaagondolni a boldog babás korszakra. Olyan hamar véget ér, aztán már egyre távolodik tőled. Törvényszerűen leválik rólad. Igen, egyéves korig non stop gálya, egy rabszolga vagy, de mégis kár lenne kihagyni.
8/8 anonim válasza:
Rabszolga...persze...egy anyuka nem rabszolga csak néhány idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!