15 hónaposnál tejbevezetés?
Próbáltam fele fele aranyban csinálni neki hogy tápszer és tej, egy hétig nem fogadta el! Tegnap csináltam olyat hogy csak tej nesquik kakaó por és egy kicsi cukor másfél decit, azt meg itta, baj ez a megoldás, ártok neki?
Csak reggel és este iszik 150ml.
Vagy hagyjam ezt a tejeztetést, viszont a tápszer sem megy mindig neki de le is akarom szoktatni a tápszerről!
Mi véleményetek?
Nesquik meg még cukor is? Ne haragudj, de sztem ez így sok. (mármint a cukor) Én nem tudnám meginni még cukrozva a nesquik-et, pedig elég édesszájú vagyok. Erre nagyon rá fog kapni és máshogy meg sem fogja inni.
A sima vagy feles tejet nem próbáltad? Mármint tápszer nélkül. Az én babáim ugyan simán elfogadták már 1 évesen a feles majd sima tejet,de ha nem ment volna nekik, akkor sem cukroztam volna ennyire. Megbánod majd.
Tehéntej szerintem is bociknak való, ez találó :)
Beba Pro gyerekital 1+
Kakaót inkább karobporral készíts, cukorként pedig xilitet tehetsz bele, édes, mint a cukor, de egy ásványi anyag, jót tesz a fogaknak, és nem hízlal.
Persze azért próbáld ki, nem allergiás-e a xilitre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!