17 hónaposnál már napi egy kakinak kellene lennie? Nálunk napi 3 van, ez be fog állni napi egyre, vagy lehet, hogy ez így marad?
A napi 4 is normálisnak mondható! Ha több van,akkor kell orvoshoz fordulni,mert a pajzsmirigy túlműködés egyik tünete a gyakori széklet (felgyorsult emésztés).
Kedves Utolsó Válaszadó!
Nem tudom milyen az életviteled,de : amit tehetsz,hogy reggel az első dolgod egy jó nagy pohár víz ivása,ez evés előtt minimum fél órával történjen! (ez beindítja az emésztést) A rendszeres étkezés,napi legalább 1 alma,de főként a napi ajánlott folyadék (minimum 1-1,5 liter/ ide számít a leves leve)- lehetőleg víz,de minden képen szénsav mentes innivaló! Ha van elég időd,akkor mozgás,de minden esetre kevés ülés/fekvés. Ennek elvileg segítenie kell!! A guggolás is jótékony hatással van az emésztésre!
Üdv: 3 lányos
Kedves 3. válaszoló!
Köszönöm a tanácsokat, de mindezek sajna nem segítenek. Sosem voltam egy emésztés bajnok, de mióta terhes voltam a Lányommal, azóta csak rosszabb lett. Most pedig várom a második babánkat és még szoptatok is. Na, ez aztán teljesen tönkre tette az emésztésem. Pedig csak teljes kiőrlésű dolgokat, magvakat eszem. Sok a zöldség, a gyümölcs az étrendemben és napi 3-4 liter folyadékot iszom, aminek nagy része víz, kisebb része tej vagy 100%-os gyümölcslé. Mozgásban sincs hiány a másfél éves Lányom mellett:o)
Így most kénytelen vagyok Laevolacon élni, ami úgy néz ki, bevált! Remélem, ha megszületik a Kicsi, javul a helyzet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!