Nektek mennyi marad egy hónapban élelmiszerre? Ti hogy csináljátok?
Egyszerűen úgy érzem, hogy nem elég a pénz ami marad élelmiszerre meg ruháha.
ha mindent kifizetünk ( albérlet, autó, rezsi, telefon, internet, pelenka, tisztálkodószerek), akkor marad 100000 ft/hó élelmiszerre és hébe hóba egy-egy ruhára. 4-én vagyunk. Egy 1,5 éves és egy 9 éves gyermekünk van.
Azt érzem, hogy nem jövünk ki a pénzből, mert az élelmiszer mellett a gyerekeknek kell fagyit venni (lidl 120 ft) vagy valami mást helyette.
Hónap végén már mindig hozzá kell nyúlni ahhoz a pénzhez, amit a férjem maszekol. ( félre akartuk rakni mindig, de az egészet sosem sikerül, mindig elveszünk belőle hónap végén)
5-nek.
igen valamit rosszul csinálok, csak arra szeretnék rájönni, hogy mit.
12. érti miről beszélek.
Fiam most megnézte a jégkorszakot. de valakinek el kellett menni vele. az már 2300 ft , csak a jegy.
Ő is szeretne már most jól kinézni, szeretne "szép ruhákat" stb. . .
Strandra is ki kell vinni őket ilyenkor, mert itthon 36 °C van a lakásben. Tópartra megyünk, itthonról viszünk enni, inni, de a belépő is 900 ft.
És szerintem ezek a dolgok kellenek ahhoz, hogy "legyen gyerekkora"
mi is el szoktunk menni színházba, kisfiam is visszük, mert imádja, az is 3 embernek 6600 ft. De ezek a dolgok kellenek ahhoz, hogy érezd, hogy élsz
100ezret még nekem is sikerülne beosztanom, de nincs annyink rá. Most vagyunk túl a havi beszerzéseken, lidl-ben fizettem 27e ft-ot amiben volt 10kg hús, só,cukor,liszt,kv, felvágottak, paradicsomszósz, krumpli, rizs, tészta,hagyma, káposzta,tejföl,tej. 4 karton ásványviz,szörp.
Pelenkára, hálisten már elég 1 csomag, elment 4e ft. Még megveszem a havi tejitalát az 6e ft. Idáig 37e-nél tartok, és ha ügyes vagyok csak a friss pékárut meg friss zöldséget/gyümölcsöt kell megvegyem. 60ból ha fejreállok is meg kell oldanom. Ruhákat pedig turiban veszünk, mindig abból amit aukciós oldalon sikerült eladnom.
Mindent próbálok fagyasztani és okosan főzni, maradék pörkölt jó másnapra főzelékre feltétnek, vagy rizseshúsnak, hortobágyi palacsintának. De tény és való, mindig 1-2 héttel előre van tervem főzésileg...és nem azt esszük amit abban a pillanatban megkívánunk...:(
1es vagyok!
Azzal igen nagy hülyeséget mondtál, hogy napi egy fagyi kell a gyerekeknek!
Hát itt rontod el!
Az én gyerekeim havi 1szer kapnak egy szeletes csokit, mégis élnek még!
Örülj neki, hogy megmarad 100ezer!
Mondom, nekünk csak 20 marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!