Hogyan szoktassam a mi kajánkhoz?
Figyelt kérdés
Lassan szeretném a kisfiamat a felnőtt ételhez szoktatni. Nem válogat, szinte mindent megeszik, én főzök neki, üvegeset csak akkor kap ha megyünk valahova. Ma rakott karfiolt csináltam. A rizst szereti, a husit szintén, és a karfiolt is, és nem főzök fűszeresen. Gondoltam ezt kap ebédre. Jól összetörtem neki de a hideg kirázta szegényt. Gondoltam túl darabosra hagytam, így összeturmixoltam neki, de úgy se ette meg. Szerintetek hogy csináljam legközelebb? Most 9,5 hónapos.2012. aug. 6. 12:34
1/6 anonim válasza:
Kínálgatod, aztán majd idővel megszokja, elfogadja. Nem minden babánál megy ez egyik napról a másikra.
Az is lehet csak most rázta ki őt a hideg, és holnap már meg fogja enni.
2/6 anonim válasza:
így jó lesz. Olyan dögmeleg van, lehet, nem volt éhes? Szerintem nincs más módszer, majd megszokja. Én kicsit később adtam nekik saját főzésűt, egy éves kor után.
3/6 A kérdező kommentje:
Éhesnek éhes volt mert utána adtam neki egy üveges kaját és azt benyomta:)))) De akkor majd próbálkozok apránként.
2012. aug. 6. 12:45
4/6 anonim válasza:
Az ilyen szárazabb dolgokat nehezebben szokják meg. Adj először levesekből, főzelékekből, szószos dolgokból. A lányom még most se nagyon eszi meg a rizst, pedig egy éves lesz hamarost. A rakottakból a zöldséges részt viszont elnyammogja.
5/6 anonim válasza:
nálunk még az is bejött, hogy a mi kajánból koldult sokszor, az érdekes volt neki, hogy az én tányéromból ehet.
6/6 anonim válasza:
Én a fiamnak húslevest adtam először. Összetörtem a zöldségeket, tésztát, csipkedtem bele húst, és bőven megöntöztem a lével. Igaza van az egyik hozzászólónak, inkább leves, főzelék, szószos húsétel, legyen az első. A rakott ételekhez, én mindig teszek jó sok tejfölt, hogy jobban csússzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!