Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztelőre elegáns halásznad...

Keresztelőre elegáns halásznadrágok illik felvenni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 18:59
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
65%
Hát úgy látszik akkor én nagyon ocsmány és fuuuuuuj vagyok, mert felvettem esküvőre halásznadrágot. Esküszöm lefotózom az enyémet, mert szerintem elegáns, és nem olyan mintha kinőttem volna. Sajnos ha az embernek pl súlyfeleslege van, a szoknya nem a legkényelmesebb. Ráadásul két kisgyerekkel mentünk, utánuk is rohangálni kellett. Kérlek, valaki magyarázza már meg miért rosszabb mint a szoknya? És templomban sem láttam olyat kiírva hogy nem lehet halásznadrágban bemenni. Nem rövidnadrágról beszélünk könyörgöm. Én bunkó igénytelen fuuuujjjj fujfujjj.
2012. aug. 5. 19:57
 12/51 anonim ***** válasza:
52%
Nem illik. Főleg ha te vagy az anyuka.
2012. aug. 5. 20:33
 13/51 A kérdező kommentje:

Kedves 19:57!

Röviden válaszolva:igen én sem értem a fújoló válaszokat és hogy miért nem lehet elegáns egy halásznadrág,de én elfogadom mindenki véleményét! :)

2012. aug. 5. 21:10
 14/51 anonim ***** válasza:
85%
Én is elfogadom, csak magyarázná meg valaki miért! És esetleg idézhetnék mi is van kiírva a templomokba, vagy hol keressem a kiírást, mert én még nem láttam, halásznadrág tilos feliratot. :)
2012. aug. 5. 23:01
 15/51 Atroposz ***** válasza:
84%

Én a temlomban csak arra ügyelnék, hogy a mellem tuti ne bugyanjon ki.Nem vagyok egy szent és ùgy gondolom hogy sokan àlszentek a keresztelőkor felöltöznek mint Szaros Pista neve napjàra aztán elfelejtődik az igéret, hogy keresztèny hitben nevelik a gyereküket és sokan nem fogjàk, hogy sùlya van az igéretnek.Amùgy sok papban is csalòdtam (zsebbe menő fizetség).

Na a lényeg bàrki mehet ilyen vagy olyan ruhàban de ha nem érzi àt a keresztelő igazi lènyegét akkor nem ér semmit.

2012. aug. 5. 23:11
 16/51 A kérdező kommentje:
HÁT EZ IGAZ!
2012. aug. 6. 06:12
 17/51 anonim ***** válasza:
Persze hogy illik.
2012. aug. 6. 08:11
 18/51 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan vedd fel,én abba voltam anyaként.Sötétbarna volt világos felsővel.De ha már nem akarod felvenni, akkor vegyél fel szövetnadrágot.
2012. aug. 7. 11:38
 19/51 Kerria ***** válasza:
86%

A kettes válaszoló vagyok, és nem értelek titeket.

Templomba nem illik:

-combot, vállat, mellet, vagy a hátat szabadon hagyni.

Na már most a halásznadrág térd alatt ér véget, így emiatt nyugodtan fel lehet venni...

Nem elegáns?:

- Pénzpiacon dolgoztam, és gyönyörű halásznadrágos kosztümök léteznek, amik nagyon elegánsak! Tudom Magyarországon élünk, de ez Olaszországban már 10 éve működik.

Továbbra is azt mondom, ha valóban elegáns (széb sabású, jó anyagú), akkor nyugodtan menj abba!

2012. aug. 7. 11:57
 20/51 anonim ***** válasza:

Miért ne?! Én is abban voltam a lányom keresztelőjén,sőt a kisfiamén most ugyan abban leszek! Hófehér halásznadrág /de az elegáns és minőségi anyagból/ és hozzá ugyanolyan, rövid ujjú boleró,alá egy top. Mi ebben a szörnyű? Én csininek éreztem benne magam,ha Te is így érzed hogy nem vagy toprongyos abban,vedd fel nyugodtan!

Az előzővel meg teljesen egyetértek!

2012. aug. 7. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!