Bernáth vezetéknévhez szerintetek milyen név illik? (lány)
Figyelt kérdés
Alapból az ilyen rövidebb, két szótagos nevek tetszenek, mint az Anna, Kata, Petra, Léna, Vanda, Luca, Adél...2012. jún. 26. 10:15
1/10 anonim válasza:
Nekem is egyből a Luca, Lili, Lilla jutottak eszembe!
2/10 anonim válasza:
Petra, Léna, Luca, Milla:)
bár a hosszabb keresztnevek is illenek szerintem a vezeteknevedhez, pl Izabella, Emília:)
4/10 anonim válasza:
Nekem elsőre ezek jutottak eszembe:
Bernáth Laura Nóra
Bernáth Bianka Dóra
Bernáth Adrienn
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a felsoroltak közül az Anna és a Kata tetszik legjobban (a vezetéknevetekkel is nagyon jól hangzanak)!
6/10 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, őt úgy hívták Bernáth Diána... szerintem szép neve van.
7/10 anonim válasza:
Szia, nekem a Bernáth Eliza nagyon tetszene. :) Én úgy választanék, hogy mit könnyű kimondani. Pl mássalhangzó végű vezetéknévhez szerintem jobb a magánhangzóval kezdődő keresztnév.
8/10 anonim válasza:
Bernáth Kata nagyon tetszik
de nekem tetszik még
Bernáth Emma
Bernáth Panka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!