Ártok azzal a kislányomnak ha Hipp granulátumos teát adok neki?
Próbáltam itatni mindennel a nagy melegben, de semmit se fogadott el. Végül megpróbáltam a felicitas csomagban kapott Hippes Csipkebogyó-málna teát, amiben a leírás szerint cukor is van, de az van rajta hogy 4 hós kortól adható. Ez volt azegyetlen amit megivott, pedig próbáltam mindent: kamillát és édesköményt kevertem, abból főztem neki, prbáltam a mecsek baby teát is, almalevet és sima vizet. De egyik se kellett. Ezt végre megissza. Ártok vele ha ilyet adok? Hja... kevesebbet tettem a vízbe mint amit írt...
4 hós tápis
Nekem most a kisfiam 10hetes és nekem is csak ezt issza meg, én agyermek teát adom neki nagyon szeretide viszont a málnásat egy az egyben kiköpte.
annyi hogy én 3dl vízbe rakok 2 kanál teát és íy nem annyira erős neki ezt is a védőnő tanácsolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!