Ruhára,kiságyra,babakocsira,légzésfigyelőre,játékokra nem kell költeni mert a nagytól megörökli.
Pelenka,tápszer,krémek...stb ezekre gondolok.
2012. aug. 5. 08:40
1/10 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani! Általánosítani nem lehet, mert sokszor bejönnek váratlan kiadások.
Én pl. nem tudtam szoptatni, szinte kezdettől tápszeres volt, ami kb. 12-16 ezer havonta. Gyenge lett a háta, járnunk kellett Dévény tornára, ami szintén 12 ezer/hó, pelenka is attól függ milyet veszel!
Vagy ha beteg lesz, akkor mennyiért kell gyógyszert venni, beadatsz-e neki nem kötelező oltást stb.
Az én fiam 8 hónapos, de ha mindent beleveszek (itt most nem luxusra kell gondolni), akkor 40 ezerbe minimum van egy hónapban!
2012. aug. 5. 08:43
2/10 anonim válasza:
ha minden jól megy és szopizni tud ,nem lesz beteg.Csak pelenka kell,popsitörlő,krém,hintőpor stb akkor 10000ft elég.Ha ruhát sem kell venned.
2012. aug. 5. 09:19
3/10 anonim válasza:
Ha nem tápszeres, bőven elég, amit családi pótlékként kaptok rá. Szóval nagyjából semmibe nem kerül. :) Ha tápszeres, akkor gondolom több, de ezt nem tudom.
2012. aug. 5. 10:07
4/10 anonim válasza:
Nekem is a fiam tápszeres baba,a tápszer kb 2500 ft hetente,de az mellett azért vannak plusz kiadások is,pl.c-vitamin csepp,Maltofer csepp (mert vashiányos),hasfájós is volt 3 hónapos koráig és egy doboz Espumisan csepp nem volt elég egy hétre ...ha belegondolok heti szinten 10 ezer forintot mindíg otthagytam a patikában,és akkor még nem vettem pelust,popsitörlőt stb.
2012. aug. 5. 11:35
5/10 anonim válasza:
A lányom is tápszeres volt, de neki a tápszer 6eft volt havonta...
2012. aug. 5. 12:28
6/10 anonim válasza:
Ha már van egy gyereked akkor ezt miért tőlünk kérdezed? Vagy már nem tudod az árakat?
Nálunk így van:
5 hós a babám: pelenka kb 7000 (Pampers Sleep@Playt használunk, nagyon jó árban van, éjszakára premium care-t ami drágább)
popsitörlő: 4 csomagot használok/hó ez olyan 1600-1800 ft
krém: eddig Sudot használtam 125 g-os kb 1,5 hónapra volt elég és 2300 ft.
Tehát pelenka+popsitörlő+popsikrém: 11000 ft
De! Mindig bejön valami váratlan dolog ami változó, de legalább ennyit még ráköltök.
2012. aug. 5. 13:38
7/10 anonim válasza:
Nekem 4hós lesz a lányom. Havonta ezek vannak. 4doboz tápszer(ez az első hónapunk csak tápszerrel) Milumil HA 8800ft. 2 csomag pampers pelenka kb.7-8000ft. törlőkendő 4csomag elég 1 hónapra,pampers kb. 2000ft.Popsikenőcs gyógyszertári az csak pár száz forint és nem kell havonta venni,fürdető is elég 2hónapra. Szerintem más nem nagyon van,ha nem lesz beteg.
2012. aug. 5. 13:43
8/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert a fiam már 4 éves lesz,és elég régen volt már picike.Meg amikor ő pici volt én mindig túlköltekeztem.De a tesónál már nem tehetem majd meg.
A fiamra ilyen pici korába havi szintem 50 ezer forintot biztos elköltöttem...ha nem többet.Na most ha jön a tesó akkor picire max 25000 forintom lesz.
2012. aug. 5. 13:56
9/10 anonim válasza:
Az én babám most 4,5 hós. de észre sem vesszük, hogy plusz kiadásunk lenne. Pellus pellenkadiszkontos, törlő kell és egy kis popsikrém. meg gyógyszertári fürdető. Tejem rengeteg van. Ugyhogy még nagyon jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!