A gyógyszertári popsikrém nektek mennyibe kerül? Olvasom hogy nincs 1000ft. Akkor nekünk miért kerül majdnem 3000ft-ba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 15:16
1/16 anonim válasza:
Hát nekünk elég régen kellett már (3 éve), de biztos, hogy csak párszáz forint volt. Receptre írattam fel, lehet azért volt olcsó?
2/16 anonim válasza:
Kb. 500 Ft, receptre írja a háziorvos, gyógszertárban készített kenőcs.
De ha bemész a parikába, megmondod hogy hyógyszertári popsikrémet kérsz, recept nélkül is adnak, úgy pár száz forinttal drágább.
3/16 anonim válasza:
Nekünk recept nélkül is 700 ft, receptre még olcsóbb
4/16 A kérdező kommentje:
A miénket is az orvos írja fel receptre!
2012. aug. 4. 15:27
5/16 anonim válasza:
Én is úgy emlékszem, kb. 500 Ft volt. Kérdezz meg esetleg más anyukát, aki szintén ahhoz a dokihoz viszi a gyermekét.
6/16 anonim válasza:
összetétel függő a dolog szerintem
nekem most is csak 340.- a patikában a 3dl dobozos
7/16 anonim válasza:
Komolyan mondod, hogy 3000 Ft??? Te jó ég, mi van abban? Két gyerekem van, mindkettőnél maximum 500 Ft volt a gyógyszertári popsikrém receptre, pedig más-más gyerekorvosuk volt/van, és többféle krémet is írtak már fel! Én megkérdezem mindig a gyógyszerészt, ha drága krémet kapunk valami másra (testápolót tényleg 3000-ért írtak fel a kisfiamnak az ekcéma gyanús bőrére, de az Alkcebort tartalmaz, ami drága), hogy ugyan melyik hatóanyag kerül benne ilyen sokba...:)
8/16 anonim válasza:
Azért nálunk nem volt olyan régen, de a miénk is akkor 2000 Ft körül volt. Ez egy A vitamint tartalmazó popsikrém volt és azért került ilyen drágába. Amit kaptam a gyógyszertárban blokkot, azon szerepelt is, hogy mi mennyibe került, amiből kikeverték és valóban ez az A vitamin kivonat vagy micsoda került baromi sokba. Lehet nektek is ilyen van.
9/16 anonim válasza:
nekünk naturland kék tubusos popsikrémet írt fel a doki és nagyon jó kis krém. de ha rám hallgatsz, a popsikrémet nem kell állandóan használni, csak ha kipirosodik nagyon a popsija. a második gyerekemnél kb. 2x használtuk pár napra és már 1,5 éves. Gyönyörű így is a bőre.
10/16 anonim válasza:
A miénk recept nélkül 700 forint körül van,receptre pedig 200 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!