Gyógyszertári popsikrém helyett van más, ami jó? És nem olyan nagyon drága?
A gyógyszertári nem drága . főleg ha kiíratod a gyermekorvossal.
ami még jó: bepanthen kenőcs ,gabi popsikrém és babé - ez drága.-
A Biomedes körömvirág krém valóban nagyon jó.Ugyan én popsira nem használtam,de biztos arra is kiváló.A mi családunk Biomed krém függő.
Ami nagyon jó popsikrém az a Babylove zöld tégelyes krémje,nem drága,emelt cink-oxid tartalmú.
A Sudokrémet sosem szerettem.Kevés benne az előbb említett hatóanyag,és sok baba allergiás rá.
A zöld J&J is nagyon jó krém.
Ha utálod a gyógyszertárit,akkor használd ezeket,de csak megelőzésképpen(szerintem).Ha fogzik pl. és kimarja a fenekét a kaki,akkor viszont bóraxos gyógyszertárit használj,az a legjobb rá.
Szia!
Én koleszterines krémet használok. A doktornő írja fel, gyógyszertári tégelyben van, akkor is adják ha kipirosodik a popsi, mert baktérium ölős, de használható minden nap is. Rendkívül könnyen kenhető ezerszer jobb a Bephatennél és a surodermnél is mindkettő van itthon. Akkor ismerkedtem meg vele, amikor a babám betegsége után szájpenész előjött és a doktornő ezt ajánlotta, hogy nehogy kipirosodjon a popsija. Utána mondtam, neki hogy ez rendkívül szuper, kiadós két havonta kell egy tégely. Vékonyan, könnyen felvihető. Akkor mondta, hogy van aki mindig ezt használja. Mond a dokidnak és szerintem tudni fogja. Nevét nem tudom mondani, mert elég hosszú amit a receptre ír, szerintem ez az összetétele és a gyógyszertárban keverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!