Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyógyszertári popsikrém...

Gyógyszertári popsikrém helyett van más, ami jó? És nem olyan nagyon drága?

Figyelt kérdés
Ti mit használtok?
2011. máj. 5. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:

A gyógyszertári nem drága . főleg ha kiíratod a gyermekorvossal.

ami még jó: bepanthen kenőcs ,gabi popsikrém és babé - ez drága.-

2011. máj. 5. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi sudocrem-et használunk. Ez ugyan drágább, de a közepes tégelyes egy évig elég volt nekünk.
2011. máj. 5. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
mi aventet használunk, igaz nem olyan olcsó, de soha nem piros a babám popsija, pedig érzékeny bőre van. a bebe-ről hallottam még, hogy nagyon jó, illetve a sudocrémet használják sokan, de mi kipróbáltuk és nekünk nem vált be...
2011. máj. 5. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszer véletlen vettem Biomedes körömvirág krémet,azóta nem tudok elszakadni tőle,mert hihetetlen,de mindenre jó.Mi még gyógyszertárit használunk,de át fogok térni erre ha elfogy,mert nagyon szuper.Viszketés csillapító,lehúzza a nagy gyulladásokat is hamar,hidratál,véd.És nem drága,nem tudom mennyi,de baráti.Ja és ált. 2-esével van csomagolva.Én már mindenre ezt kenem.
2011. máj. 5. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én Bepanthent használok, a legnagyobb tubusost veszem. Nagyon sokáig elég. (nekünk)
2011. máj. 5. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
bocsi, offolok: neked/nektek miért nem jó a hagyományos gyógyszertári kenőcs, amit a doki ír fel? Miért nem szeretitek? Vagy drágának minősül?
2011. máj. 5. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert egy vagont kell rákenni hogy hasson is, ha meg vékonyan kenem kipirosodik tőle a lányom. A sudocrem-ből éppen hogy kenek rá, és ne is minden pelusozáskor. 2000 Ft-ért vettem kb, és 1,5 éve használom, és még van benne. Nekem megért ennyit.
2011. máj. 5. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

A Biomedes körömvirág krém valóban nagyon jó.Ugyan én popsira nem használtam,de biztos arra is kiváló.A mi családunk Biomed krém függő.

Ami nagyon jó popsikrém az a Babylove zöld tégelyes krémje,nem drága,emelt cink-oxid tartalmú.

A Sudokrémet sosem szerettem.Kevés benne az előbb említett hatóanyag,és sok baba allergiás rá.

A zöld J&J is nagyon jó krém.

Ha utálod a gyógyszertárit,akkor használd ezeket,de csak megelőzésképpen(szerintem).Ha fogzik pl. és kimarja a fenekét a kaki,akkor viszont bóraxos gyógyszertárit használj,az a legjobb rá.

2011. máj. 5. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én koleszterines krémet használok. A doktornő írja fel, gyógyszertári tégelyben van, akkor is adják ha kipirosodik a popsi, mert baktérium ölős, de használható minden nap is. Rendkívül könnyen kenhető ezerszer jobb a Bephatennél és a surodermnél is mindkettő van itthon. Akkor ismerkedtem meg vele, amikor a babám betegsége után szájpenész előjött és a doktornő ezt ajánlotta, hogy nehogy kipirosodjon a popsija. Utána mondtam, neki hogy ez rendkívül szuper, kiadós két havonta kell egy tégely. Vékonyan, könnyen felvihető. Akkor mondta, hogy van aki mindig ezt használja. Mond a dokidnak és szerintem tudni fogja. Nevét nem tudom mondani, mert elég hosszú amit a receptre ír, szerintem ez az összetétele és a gyógyszertárban keverik.

2011. máj. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!