Első szülinapra?
Ezt gondoltam a babám első szülinapjára ajándékba. Szerintetek jó ötlet, tudná már használni? Még nem indult el, kapaszkodva lépeget 2 hónapja. Az írja, hogy segíti az egyensúly érzéket. Lehet egyenlőre csak tologatná, illetve ki-be pakolna a csomagtartóba...
Korai, és nekem az a tapasztalatom, hogy a műanyag játékok ilyen téren jobbak. Én ezt vettem a kislányomnak 19 hónapos korában:
Másfél éves kortól ajánlják, és akármilyen szépnek és jónak látom én, még most 2 évesen sem ezt használja, hanem neki ez tetszett meg a játszótéren:
Ilyet kellett venni neki, és olyan nagy a szerelem vele, hogy csak na. Belátom, hogy sokkal könnyebb vele mozogni, felemelni, mint a fából készült nyuszival, de remélem, hogy az is sorra kerül egyszer csak.
Én a helyedben bébitaxit vennék, azzal is ellenkeztem, mert nem akartam műanyagot venni, de a szomszéd kisgyereknél annyira boldogan eljátszott a bébitaxival, hogy kapott az Auchanból 2.300 Ft-ért egy rózsaszín bébitaxit. Még most is boldogan használja odakint.
Na arról is van tapasztalatom, egy tök jó triciklit vettünk neki az Aldiban tavaly, élénk zöld és narancssárga és kék színű, illik kislányhoz és kisfiúhoz egyaránt, 3 év garancia, könnyű és biztonságos, semmi flanc vagy csicsa. Tök büszkén tologattam benne, míg egy évre rá meglátott a játszótéren egy leharcolt macifejes triciklit. Annyira el volt varázsolva tőle, hogy zenél is jó hangosan, már nem volt pedálja rendesen, maci szeme kinyomva, matricák már sehol sem voltak rajta, de a lányom totál beleszeretett. Nagyon sírt szegénykém, mikor a kislány és az anyukája mentek haza és vitték a macis triciklit.
Szóval a gyerekeknek olykor más az ízlésük, mint amit mi jónak és szépnek gondolunk nekik... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!