Gáz, ha nem sütök, hanem cukrászdából rendelek tortát az első szülinapra?
nem gáz
sokan szoktak de én igazából mint cukrász nem rendelnék cukrászdából.
ott igazából sok adalékanyaggal készülnek a torták krémek ilyesmik, és ritka akik tényleg úgy készítik el a sütit ahogy az a babának megfelelő lenne.
jobban bíznék amit magam sütök otthon
ott legalább tudni mi kerül bele
lehetnek allergén anyagok a üzemiben
hát ez van magam ellen beszélek de nem izgat :)
2 éves kislány és 25 hetes pocaklakó anyukája
nem gáz, csak fölösleges + ahogy előző is írta, én nem bíznék meg idegen tortában, ha a gyerekemről van szó. csinálj egy túrós-gyümölcsöset, 1 óra alatt készen van, nem is kell nagy legyen, vehetsz rá külön marcipánt, ha akarsz, de a legjobb, amit ötthon készít az ember.
esetleg nagyi nem tud segíteni?
A mi babánk is hamarosan tölti az 1. évet és mindenképp én szeretném megsütni neki a szülinapi tortát. Én sem vagyok nagy cukrász, de egy egy egyszerű túrós-gyümölcsös tortát meg tudok csinálni.
Ha ráérsz, akkor inkább csináld meg te, mert szerintem is túl sok mű van a cukrászdás tortákban.
Én vettem cukrászdából. A nagy családi összeröffenésre már nem volt se időm, se erőm sütni, a helyi (kisváros) cukrászdában eddig nem csalódtunk.
A tortából nem is evett a kicsi, egy falatot sem, egy szeletet kapott széttúrni, de ennyi. A vendégek ették meg a tortát.
Olyan első szülinapot is láttam már, amikor étterembe vonult a család, így az anyuka kikerülte az egész főzési, sütési macerát, mégis szép lett a szülinap.
Te döntöd el, hogy mit és hogyan szeretnéd, az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.
Nem. Én is cukrászdából rendeltem. Ismerem, mindig friss, és fincsi tortát csinálnak!
A gyerek 1 szeletnek a felét sem ette meg, de ha az egészet bevágta volna, akkor sem lett volna semmi baja!
Az a sok adalékanyag... Itthon ugyanazt az adalékanyagot tenném bele! :) Akkor nem mindegy?
Utolsónak igaza van. Ha otthon pepecselsz vele, akkor is bele teszel egy csomó adalékanyagot (pl vaníliás cukor meg zselatin meg minden). Nem tudok és nem is szeretek főzni/sütni, biztos vagyok benne, hogy nem fogok szülinapi tortát sütni. Vagy megcsinálja az apja, vagy a nagymamája, vagy cukrászdából lesz :)
Nem értem miért lenne ez gáz, nem mindenki házitündér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!