Mindenki sütött első szülinapra tortát?
Én rendeltem. :)
Szoktam sütni mindenfélét, de tortát nem. Így nem akartam ezzel kiserletezgetni. Így maradt a cukrász ismerostol rendelt torta.
Azon kívül volt mit sütni-fozni a rokonoknak, így nem bánom, hogy a tortát nem én csinaltam.
szia én a kisfiamnak sütöttem otthon és nem vagyok egy nagy konyhatündér de finom lett és szép, hama el is készült, én azért nem rendeltem mert a kisfiam akkor még tejérzékeny volt és anélkül kellett csinálnom. sztem keress jo tészta receptet a neten, megsütöd, 3-ba vágod és tegyél bele krémet, én két félét csináltam.
egyik: narancslében föztem meg a pudingot és vajat kevertem bele (Liga lehet abban nincs tej). a másik meg gesztenyepürét kevertem össze kis vajjal meg kakaoporral. ezek voltaka krémek, ha a tetejére nem tudod mit tegyél, lehet venni vidám mesés ostyalapokat cukiban, tescoban, de egyre nagyon vigyázz:) ne tegyél rá gyertyát, én sajnos megjártam,a kisfiam egyböl belemarkolt a forro gyergyába viaszba utána már nem érdekelte a torta és mi ettük meg azö tejmentes tortáját.. ha gondold este megkeresem neked a tészta receptet is. zsuzsi
Én ezt a fajtát csináltam az első és a második szülinapjára is (ezt nem kell sütni, könnyű megcsinálni, és isteni finom, fél óra alatt elpusztította a család). :)
Holnap lesz a születésnapja, így holnap csak hármasban ünneplünk, erre cupcake-et vagyis krémes muffint csinálok.
Amikor majd jön a rokonság, arra rendelt torta lesz, így is főzhetek eleget. :)
Én muffint csináltam:)
Akartam venni muffin tartót, amit persze akkor nem lehetett kapni, most kb 1500-ért árulják az auchanban.Mindegy, megoldottam:)
A muffin csokis meggyes volt, fehér csokival a tetején.ilyen lett:
A díszítésen még van mit csiszolni, de mindenkinek nagyon ízlett, a 2. szülinapjáig meg még van időm gyakorolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!