Bababörzével kapcsolatos kérdés?
Most megyek először bababörzére árulni és tanácsot kérnék az árakkal kapcsolatban. Mennyiért adjam el a rugikat, bady-kat, pólókat, pulcsikat? Nem szeretném túl drágán adni, de túl olcsón sem. Ti mennyiért vennétek meg, vagy veszitek börzén?
Viszek majd ki olyan bady-kat, rugikat amik már nem olyan szépek és esetleg folt is van rajtuk. Arra gondoltam, hogy ezeket 50ft-ért adom. Sok érte? (azért nem olyan lestrapáltak ezek)
Tudnátok esetleg olyan tippeket adni, amivel magamhoz csalogathatom a vevőket?
Köszönöm.
Olyan ruháknak, amiknek semmi bajuk nincs, azokat adhatod normális, emberi áron!
Fontos viszont, hogy ne olyan árba ad, amihez te is hozzáteszel 200-300 forintot és veszel vadi újat!
Sokan olyan árakat írnak ki, hogy néha csak ámulok..
Egy full kopott (seggnél) 15 hónapos gyereknadrágot 1500ért akart adni nekem egyszer egy nőci.. jót is nevettem!
Szóval, amikor én árultam ruhákat, akkor ilyen árakba voltak:
Body (ujjatlan, r.ujjú): 200-300 Forint
Body (h.ujjú): 300-400 Forint
Rugdalózó: kb. 400 Forint
Talpas nadrágok: 200-300 Forint
Sima nadrágok: 400-500 Forint
Harisnyák: 100-200 Forint
Zoknik: 50-100 Forint
Sapkák:
- újszülött: 200 Forint
- 0-6 hónapos: 300 Forint
6+ hónapos: 300-400 Forint
Pólók: 200-500 Forint
Olyan ruhák, amiknek hibái voltak, azokat pedig egy kosárba raktam az asztal elé és kiírtam, hogy: Turkáló! Minden 100 Forint!
Én a börzén vettem több Next-es rucit(rövid nadrágot,hosszú nadrágot,felsőt)egyik sem volt kopott,vagy foltos és 300Ft volt darabja.
Nálunk ilyenkor mindenki a szinte új állapotban lévő,márkás ruhákat keresi és lehetőleg minél olcsóbban.
Ém 200 Ft-ért vettem börzén body-kat (de később kiderült 100-ért is odaadta a csaj).
+ vettem egy vastag plüss nadrágot hozzá tartozó pulcsival ezresért jó állapotban (szerintem ez drága volt)
foltosat nem vennék
Köszi a válaszokat.
Azt még elfelejtettem kérdezni, hogy női divatos,márkás elsőket mennyiért vennétek meg? Mert ezt is lehet kivinni. Én kb 500ft-ra gondoltam. Sok, vagy kevés?
szia! kereshetsz a közeletekben bababizományit is,ott kilkóra megveszik vagy ha nagyon szép,akkor bizományba beveszik a cuccokat. nekem 1000Ft/kg ért vették be egy részét,a többit bizományiba,mindent eladtam,igaz nem egy nap alatt de babakocsitól a kis zokniig mindent
amúgy én ha használtan veszek cuccot-és nem kilóra- akkor egy bady-ért biztos többet is adnék mint 50 ft,de max 500-at. sztem ami nem a legszebb az 200,ami nagyon szép az 500.
én a foltos ruhákat kiteném és azt ingyen elvihetö . badyikat 300ft
többit 400-500ft adnám .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!