Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Allergiás valamire a gyerkőcöd?

Allergiás valamire a gyerkőcöd?

Figyelt kérdés

Leírnád mire? Hogyan vetted észre? Hogyan sikerült kiderítened, hogy pontosan mire allergiás? Mennyi idő után múltak el a tünetek? Kérlek írj le mindent, ami eszedbe jut! :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 30. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
csomó mindenre... málnára pl. de állatszőrre, porra, pollenre is. most 10 éves, régóta szedünk allergia gyógyszert. úgy vettem észre annak idején, hogy a málnától kiütéses lett, de egyébként meg fulladt sokat. én tejérzékeny vagyok, félek, hogy idővel ő is az lesz
2012. júl. 30. 16:24
 2/4 Sókristály ***** válasza:

Szójára + felszívódási zavara van. A tünetei: hígabb széklet, nagyon lassú súlygyarapodás, később ekcémás foltok.

Nem volt egyszerű kideríteni, mert a gyerekorvos szerint makk egészséges volt. De az ösztönöm azt súgta, gond van, így elvittük a gasztroenterológiára, ott derült ki, pontosan mi a baja.

Az ekcéma szinte azonnal elmúlt, ahogy elkezdtük a szójamentes diétát, de még most is előjön, ha befigyel egy diétahiba. A súlya is szinte azonnal megindult, viszont a széklete csak hosszú hónapok alatt rendeződött. de ez inkább az elégtelen felszívódás miatt volt.

2012. júl. 30. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nemrég kaptuk meg az allergiavizsgálat eredményét: nagyon minimálisan aranyhörcsögre és macskaszőrre jött ki + eredmény. A doktornő is csodálkozott, mert azt gondolta full allergiás a gyerek, mivel 1-2, max 3 hetente fulladásos rohamai voltak.
2012. júl. 30. 20:51
 4/4 anonim válasza:
Az én kisfiam mindenre allergiás pl:lándzsás útifű.porstb.Nagyon nehezen vette a levegőt bekellett vinni az ügyeletre azonnal küldtek a kórházba.Kapott gyógyszert 3nap múlva haza jöhettünk.Elvittem egy orvoshoz csinált allergia tesztet és kiderült minden.Kaptunk rá gyógyszert.Így csak akkor jön elő nagyon ha beteg akkor folyamatosan inhalálunk pumpálunk.De ha sokat szalad akkor is kell pumpálni.Ne haragudj h ilyen hosszú lett.
2012. szept. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!