Másnak is lett allergiás a kis gyermeke a J&J babaolajra? Hogy kezeltétek? A vadárvácskafű sokat segített?
Én a babámnál nem is mertem használni, mivel nekem ajánlották, hogy terhességi csíkok ellen, azzal kenjem a pocakom. Annyira kiszárította a bőröm, hogy majd megőrültem úgy viszketett. De az viszonylag hamar elmúlt, miután mást kezdtem el használni helyette.
Gyógyszertárban nem javasoltak vmit?
A vadárvácskafüvet, amit teának meg kell főzni, és abban fürdetni! De kíváncsi vagyok más anyukák tapasztalatára is!
Úgy sajnálom szegénykémet, tiszta pettyes lett attól a vacaktól! :(
Persze, mert mindben glicerin van, ami kőolajszármazék. Hosszú távon szárítja a bőrt, és eléggé allergén. A Johnsons termékekre a legtöbb kisbaba allergiás, nem is értem, miért forgalmazzák még.
Én mondjuk csak egyszer vittem a babamasszázs tanfolyamra, aztán láttam, hogy pöttyös, és nem kentem tovább, elmúlt magától. Illetve kizárólag a gyógyszertári fürdetőt használd, az a legjobb a bőrének. Mosás mosódióval, öblíteni ecettel. Ha babaolajat akarsz, akkor vegyél herbáriában mandulaolajat, igaz nagyon drága, de sokáig elég.
Igen tiszta piros kiütés lett tőle, ezért nem használtuk...
Amint áttértünk másik márkájú babaolajra semmi bej nem volt a bőrével.
A második babának már nem is vettünk J&J babaolajat.
Nem akartam olajat, csak javasolták a fürdővizébe, mert száraz volt a kis bőre, mikor haza jöttünk a kórházból! Ezek után nem kell semmilyen!
Köszönöm szépen!
Az én lányom is a Niveától lett kiütéses. :(
Szerintem egyik sem jó. Max. a gyógyszertári napraforgó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!