Milyen cumit és cumisüveget vegyek?
A védőnőm tanácsára szeretnék beszerezni 1 játszócumit és 1-2 cumisüveget, de milyet? A játszócumi cser-esznye, lapított, vagy fogszabályzós változata jobb? A cumisüveg cseresz-nye, vagy fogszabályzós alakú legyen? Üveg, vagy műanyag? Hány ml-es?
Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
Nos én újszülött készletet vettem Aventeset. Egyszerű az indokom, van benne 2 játszócumi, 2 pót etetőcumi, 2 125ml üveg, és 2 260ml. És ehhez épp volt ajándékba két db aventes fedeles pohárka. Szerintem ez a fajta műanyag a legjobb könyebb a babának is. Én azért "ragaszkodtam" ehhez, mert egyrészt ami benne van azt ha külön veszem meg akkor 8-9000 Ft. Jah van benne üvegmosó is.
De ugye kell egy tejes, kell egy teás, és én spec nem szeretném vegyíteni a még a teát sem a gyümölcslével. Egy meg nem árt ha van.
Az elején még fölösleges a fogszabályozós cumi mivel nincs is foga, tehát mindegy. Bár kérdés, hogy aztán majd nem e kell olyan neki amit megszokott a kezdetektől.
Remélem segítettem.
Az Aventes újszülött csomagot hol vetted? Ez jól hangzik!
Köszönöm szépen mindenkinek, sok boldogságot!
Üdvözlöm a védőnőt, nem muszáj venni cumit és cumisüveget, ha csak szopik majd a baba, egyikre sincs szükség.
Nálunk 3 gyerek nőtt fel ezek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!