Anyukák. Vettem egy 260 ml cumisüveget. Milyet vegyek mellé? 330-s nem nagy? Az etetőcumit tudom utólag is rátenni. MAM-osat vettem. Bőven lent.
Több kérdésben tanácsolták, hogy nem érdemes előre sok cumisüveget venni.
MAM-os 260ml-sem van 1*-os etetőcumifejjel.
Mit érdemes még hozzávenni?
Mondjuk a teásnak?
Ilyen van:
Ez a nagyobbik változata: (teásnak mondjuk?)
De láttam ilyet is, ez olcsó
Az utolsó levehető fogantyús szerintem, mondjuk a MAM katalógusban ilyen nincsen.
Vagy legyen egyszerre kettő 260ml-s?
Köszönöm szépen.
Még nem tudom, hogy tudok-e majd szoptatni. Ezért csak kettő cumisüvegen gondolkozom eddig.
36 hetes
Az első 4 hónapra bőven elég a 125-ös cumisüveg akkor is ha egyáltalán nem tudsz szoptatni. A fiam 14 hónapos és mostanában érzem, hogy kezd kicsi lenni a 250-es.
A 2 üveg szerintem elég, 1 tápszeres és 1 vizes. A cumi méretére és lyukméretére figyelj. A fogantyú szerintem ebben a korban tök felesleges, úgyis te tartod és az üveget fogni sokkal egyszerűbb.
Szia!
Én 2db 260-ast és 1db 160-ast vettem! Ennyi bőven elég volt most már 1 éve! A kis üveget azóta víznek teának használjuk, a két nagyot elejétől a tejnek tápszernek!
A cumit rajta pedig idővel válthatod, először az originál a mi rajt van az 1-es jó, később kb. 6 hósan lehet rá a következő méretet venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!